Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Qua Sh - Κουαρτέτο των Αισθήσεων και Παραισθήσεων, στο Half Note Jazz Club

Qua Sh -  Κουαρτέτο των Αισθήσεων και Παραισθήσεων, στο Half Note Jazz Club

Το Half Note Jazz Club ετοιμάζεται να υποδεχθεί τέσσερις έλληνες σολίστες, που αποτελούν το κουαρτέτο των Αισθήσεων και Παραισθήσεων

… την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, στις 22.00.
 

Τέσσερις έλληνες σολίστες, με ανεξάρτητες αναζητήσεις στα μονοπάτια της μουσικής, που συναντώνται σε επίλεκτες σκηνές και φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια, ο Θόδωρος Κοτεπάνος (πιάνο), ο Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), ο Κώστας Ράπτης (μπαγιάν) και ο Γιώργος Αρνής (κοντραμπάσο), εμφανίζονται την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στη σκηνή του Half Note Jazz Club.


Το ρεπερτόριό τους αποτελούν πρωτότυπες μεταγραφές που αναδεικνύουν τη συγγένεια του Μάνου Χατζιδάκι με κάποιους εμπνευσμένους επιγόνους του, όπως οι: Nicola Piovani, René Aubry και Michael Kamen.


Σκηνικές ή "καθαρές¨ ορχηστρικές μουσικές, διάσημες ή ξεχασμένες, αριστουργήματα που εκτελούνται σπάνια ζωντανά, αποδίδονται με την αμεσότητα και την πληρότητα του μικρού αλλά ανάγλυφου αυτού πολυφωνικού συνόλου.


Θόδωρος Κοτεπάνος (πιάνο)
Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι)
Κώστας Ράπτης (μπαγιάν)
Γιώργος Αρνής (κοντραμπάσο)


Η λέξη Qua'SH είναι τα αρχικά του "Κουαρτέτου των αισθήσεων και παραισθήσεων".

Σχετικές ειδήσεις
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και το κουαρτέτο της live στο Half Note
24.11.2016 10:29
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ’ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο μόνο συναυλίες, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Pasión del Tango στο Half Note
14.01.2016 12:59
Πάθος για έρωτα και ζωή με διαχρονικές μελωδίες Τango, χορό και άρωμα Αργεντινής στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Half Note
13.01.2016 11:55
O Γιώργος Χατζηνάσιος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης εμφανίζεται στην ιστορική σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο ξεχωριστές παραστάσεις με τίτλο «Ένα πιάνο δύο φωνές», την Πέμπτη 21 και τη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.
DIVINAS & Co! για μια Χριστουγεννιάτικη ρετρό αποπλάνηση στο Half Note
17.12.2015 17:14
Το εκπληκτικό τρίο των DIVINAS έρχονται με το δυναμικό κουαρτέτο τους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα από Πέμπτη 24 έως και Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στο Half Note Jazz Club!