Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Qua Sh - Κουαρτέτο των Αισθήσεων και Παραισθήσεων, στο Half Note Jazz Club

Qua Sh -  Κουαρτέτο των Αισθήσεων και Παραισθήσεων, στο Half Note Jazz Club

Το Half Note Jazz Club ετοιμάζεται να υποδεχθεί τέσσερις έλληνες σολίστες, που αποτελούν το κουαρτέτο των Αισθήσεων και Παραισθήσεων

… την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, στις 22.00.
 

Τέσσερις έλληνες σολίστες, με ανεξάρτητες αναζητήσεις στα μονοπάτια της μουσικής, που συναντώνται σε επίλεκτες σκηνές και φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια, ο Θόδωρος Κοτεπάνος (πιάνο), ο Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), ο Κώστας Ράπτης (μπαγιάν) και ο Γιώργος Αρνής (κοντραμπάσο), εμφανίζονται την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στη σκηνή του Half Note Jazz Club.


Το ρεπερτόριό τους αποτελούν πρωτότυπες μεταγραφές που αναδεικνύουν τη συγγένεια του Μάνου Χατζιδάκι με κάποιους εμπνευσμένους επιγόνους του, όπως οι: Nicola Piovani, René Aubry και Michael Kamen.


Σκηνικές ή "καθαρές¨ ορχηστρικές μουσικές, διάσημες ή ξεχασμένες, αριστουργήματα που εκτελούνται σπάνια ζωντανά, αποδίδονται με την αμεσότητα και την πληρότητα του μικρού αλλά ανάγλυφου αυτού πολυφωνικού συνόλου.


Θόδωρος Κοτεπάνος (πιάνο)
Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι)
Κώστας Ράπτης (μπαγιάν)
Γιώργος Αρνής (κοντραμπάσο)


Η λέξη Qua'SH είναι τα αρχικά του "Κουαρτέτου των αισθήσεων και παραισθήσεων".

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάκης Αμπλιανίτης στο Half Note Jazz Club
26.01.2017 16:40
Ο κορυφαίος κιθαρίστας-συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “URANOS” στη σκηνή του Half Note Jazz Club, σ’ έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο όπου έχει παρουσιάσει και τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές.
Ο Ψαραντώνης live στο Half Note Jazz Club
04.01.2017 14:34
Πάντα συναρπαστικά είναι τα μουσικά ταξίδια που κάνουμε με τον σπουδαίο λυράρη Ψαραντώνη. Στις νέες του εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, ο κορυφαίος εκφραστής της Κρητικής παράδοσης θα μας παρασύρει από Παρασκευή 13 έως Δευτέρα 16 Ιανουαρίου «Εκειά που σμίγουν οι καιροί». Με τη θεϊκή του λύρα και τη χαρακτηριστική φωνή του θα μας πάει σε ταξίδια αρχέγονα. Στο πλευρό του η Νίκη Ξυλούρη στο τραγούδι, ο Λάμπης Ξυλούρης στο ούτι και ο Γιάννης Παξιμαδάκης στο λαούτο.
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και το κουαρτέτο της live στο Half Note
24.11.2016 10:29
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ’ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο μόνο συναυλίες, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής