Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ετήσια έκθεση εικαστικών εργαστηρίων, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

Ετήσια έκθεση εικαστικών εργαστηρίων, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης διοργανώνει την ετήσια έκθεση εικαστικών εργαστηρίων, με έργα μαθητών από την περιόδου 2011-2012

… που θα διαρκέσει από τις 8 έως και τις 14 Οκτωβρίου 2012.


Ένας χρόνος δημιουργίας και ένας όγκος δουλειάς, παιδιών και ενηλίκων, μαθητών των Εικαστικών Εργαστηρίων, συγκεντρώνεται στην έκθεση που εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο χώρο των Εικαστικών Εργαστηρίων, Χειμάρας 8.


Ο ίδιος ο χώρος, ένα μικρό εργοστάσιο δημιουργίας, δίνει την αφορμή για μία ανοιχτή, σε όποιον επιθυμεί να συμμετέχει, προετοιμασία της έκθεσης όπως θα στήνεται το απόγευμα του Σαββάτου και ολόκληρη την Κυριακή.


Έναρξη μαθημάτων διδακτικής περιόδου 2012 - 2013
Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται,  η τέχνη μπορεί να αποτελέσει τον τόπο συνάντησης  και το εφαλτήριο για να καταστεί ξανά ο άνθρωπος η υπέρτατη αξία.


Τα Εικαστικά Εργαστήρια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης,  πιστά στο καθήκον τους, προσφέρουν στους μικρούς και μεγάλους μαθητές του Ρεθύμνου τη δυνατότητα της συμμετοχής σε μαθησιακές εμπειρίες, που διαπραγματεύονται όλο  το φάσμα της εικαστικής έκφρασης. Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου.

 
Τα Εργαστήρια λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο με πρωινά ή απογευματινά παιδικά και ενηλίκων τμήματα: ζωγραφικής, κεραμικής, φωτογραφίας, αρχιτεκτονικής, κοσμήματος, ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου.

Σχετικές ειδήσεις
Λήξη για τέσσερις εκθέσεις του ΚΜΣΤ και ένα finissage!
22.02.2017 10:33
Τελευταίες μέρες λειτουργίας για τέσσερις εκθέσεις του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μονή Λαζαριστών, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Β1, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης) και στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης.
11.01.2017 14:51
Τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, εγκαινιάζεται η έκθεση του Ανδρέα Σιτορέγκο, με τίτλο “Ανθρωπόκαινος, 20° C”, στο Τζαμί Καρά Μουσά Πασά, στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου. Πρόκειται για μία βίντεο εγκατάσταση in situ που πραγματοποιείται με την αιγίδα του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης.
Εκθέσεις Εργαστηρίων Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Ηλιούπολης 2016
06.06.2016 12:28
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» σας καλεί να παρευρεθείτε στην ετήσια Έκθεση των εικαστικών εργαστηρίων του.
Nature Morte: ομαδική έκθεση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης
30.03.2016 14:43
Η συνύπαρξη πέντε Ελλήνων καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στον τόπο τους και το εξωτερικό και ενός ιστορικού καλλιτέχνη από τη Γερμανία, συνιστούν την πρόταση για μία έκθεση στο ζήτημα της Νεκρής Φύσης του 2016, σε επιμέλεια της Μαρίας Μαραγκού, στο Mουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης.
Enigami: έκθεση των Ανδρέα Βούσουρα, Αντώνη Παπαδόπουλου, Νίκου Σεπετζόγλου στο ΚΜΣΤ
22.03.2016 16:50
Το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης την έκθεση των εικαστικών Ανδρέα Βούσουρα, Αντώνη Παπαδόπουλου και Νίκου Σεπετζόγλου, με τίτλο Enigami.