Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Ετήσια έκθεση εικαστικών εργαστηρίων, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

Ετήσια έκθεση εικαστικών εργαστηρίων, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης διοργανώνει την ετήσια έκθεση εικαστικών εργαστηρίων, με έργα μαθητών από την περιόδου 2011-2012

… που θα διαρκέσει από τις 8 έως και τις 14 Οκτωβρίου 2012.


Ένας χρόνος δημιουργίας και ένας όγκος δουλειάς, παιδιών και ενηλίκων, μαθητών των Εικαστικών Εργαστηρίων, συγκεντρώνεται στην έκθεση που εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο χώρο των Εικαστικών Εργαστηρίων, Χειμάρας 8.


Ο ίδιος ο χώρος, ένα μικρό εργοστάσιο δημιουργίας, δίνει την αφορμή για μία ανοιχτή, σε όποιον επιθυμεί να συμμετέχει, προετοιμασία της έκθεσης όπως θα στήνεται το απόγευμα του Σαββάτου και ολόκληρη την Κυριακή.


Έναρξη μαθημάτων διδακτικής περιόδου 2012 - 2013
Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται,  η τέχνη μπορεί να αποτελέσει τον τόπο συνάντησης  και το εφαλτήριο για να καταστεί ξανά ο άνθρωπος η υπέρτατη αξία.


Τα Εικαστικά Εργαστήρια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης,  πιστά στο καθήκον τους, προσφέρουν στους μικρούς και μεγάλους μαθητές του Ρεθύμνου τη δυνατότητα της συμμετοχής σε μαθησιακές εμπειρίες, που διαπραγματεύονται όλο  το φάσμα της εικαστικής έκφρασης. Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου.

 
Τα Εργαστήρια λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο με πρωινά ή απογευματινά παιδικά και ενηλίκων τμήματα: ζωγραφικής, κεραμικής, φωτογραφίας, αρχιτεκτονικής, κοσμήματος, ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου.

Σχετικές ειδήσεις
Εκθέσεις Εργαστηρίων Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Ηλιούπολης 2016
06.06.2016 12:28
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» σας καλεί να παρευρεθείτε στην ετήσια Έκθεση των εικαστικών εργαστηρίων του.
Nature Morte: ομαδική έκθεση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης
30.03.2016 14:43
Η συνύπαρξη πέντε Ελλήνων καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στον τόπο τους και το εξωτερικό και ενός ιστορικού καλλιτέχνη από τη Γερμανία, συνιστούν την πρόταση για μία έκθεση στο ζήτημα της Νεκρής Φύσης του 2016, σε επιμέλεια της Μαρίας Μαραγκού, στο Mουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης.
Enigami: έκθεση των Ανδρέα Βούσουρα, Αντώνη Παπαδόπουλου, Νίκου Σεπετζόγλου στο ΚΜΣΤ
22.03.2016 16:50
Το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης την έκθεση των εικαστικών Ανδρέα Βούσουρα, Αντώνη Παπαδόπουλου και Νίκου Σεπετζόγλου, με τίτλο Enigami.
Rooms 2016: Ετήσια έκθεση της αίθουσας τέχνης Καππάτος στο St George Lycabettus
20.01.2016 11:34
Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος, διοργανώνει, επιμελείται και παρουσιάζει μέχρι την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, για δέκατη πέμπτη φορά από το 1999, την ετήσια Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης “ROOMS2016” στο Ξενοδοχείο “St George Lycabettus”.
Flying over the Αbyss – Η Υπέρβαση της Άβυσσος: έκθεση από τον ΝΕΟΝ στο  Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης
26.10.2015 14:47
H έκθεση του ΝΕΟΝ «Flying over the abyss – Η Υπέρβαση της Άβυσσος» ταξιδεύει από το Ρέθυμνο και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, τμήμα του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, από τις 7 Νοεμβρίου 2015.