Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Raveonettes για μια συναυλία στο Κύτταρο

Οι Raveonettes για μια συναυλία στο Κύτταρο

 H P90 Events παρουσιάζει τους Raveonettes, οι οποίοι θα δώσουν μια συναυλία στο Κύτταρο Live

 … την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στις 21.30

 
 
Το λατρεμένο indie rock ντουέτο από τη Δανία έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική εμφάνιση!!! Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου οι Raveonettes θα βρεθούν στην Αθήνα και το "Κύτταρο" στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ "Observator"! Οι Sune Rose Wagner και Sharin Foo, αποτελούν ιδιάζουσες καλλιτεχνικές προσωπικότητες και αυτό γίνεται γρήγορα αντιληπτό μέσω της μουσικής τους. 
 
 
 
Αγαπημένοι του ελληνικού κοινού από το ξεκίνημα τους, μετράνε αισίως έξι κυκλοφορίες.  Πατώντας στην βαριά κληρονομιά των Jesus and Mary Chain και Velvet Underground έχουν καταφέρει εδώ και σχεδόν μια δεκαετία να ξεχωρίσουν για το εκρηκτικό μείγμα garage και fuzz pop που παράγουν! "Love in a Trashcan", "Heart of Stone" "The Great Love Sound", είναι μερικές από τις επιτυχίες τους που λίγο πολύ όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει. 
 
 
Η επιστροφή τους στην Ελλάδα (μετά από κάτι περισσότερο από πέντε χρόνια) είναι γεγονός!!!
 
 
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει!

Σχετικές ειδήσεις
The Bullets live με νέο υλικό στο Κύτταρο!
12.12.2016 12:53
Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου (παραμονή της αργίας των Φώτων) οι Bullets επιστρέφουν στην Αθήνα και το αγαπημένο Κύτταρο για την καθιερωμένη ετήσια μεγάλη τους συναυλία.
Η (διπλή) Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Κ.Ο.Α.
08.12.2016 11:48
Δύο από τα απαραίτητα «συστατικά» της παραδοσιακής χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας συνδυάζει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για τη (διπλή) Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της που γίνεται, με την ευγενική υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (20.30), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Τα παραμύθια και τις ιστορίες. Και φυσικά τη μουσική.
Οι Kollektiva live στο Κύτταρο
25.11.2016 17:32
Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 οι KollektivA ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην ιστορική σκηνή του Κυττάρου, για να πραγματοποιήσουν την πιο ορμητική συναυλία της μέχρι τώρα πορείας τους.
Depeche Mode live στο TerraVibe: Η προπώληση ξεκινά
21.10.2016 10:36
Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, ξεκινά η προπώληση για την μεγάλη συναυλία των Depeche Mode, την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στο TerraVibe Park.
Ξεκινά η προπώληση για τη συναυλία της Φιλαρμονικής του Βερολίνου στο Μέγαρο Μουσικής
23.09.2016 10:13
Αρχίζει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου η προπώληση των εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου με έργα Φρανκ, Ραχμάνινοφ και Ρίμσκι-Κόρσακοφ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την Ορχήστρα διευθύνει ο Τουγκάν Σοχίεφ.