Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Οι Ghost Note Project για μια συναυλία στο Sani Festival

Οι Ghost Note Project για μια συναυλία στο Sani Festival

To Sani Festival συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και θα φιλοξενήσει τους Ghost Note Project, οι οποίοι θα προσφέρουν ένα διαφορετικό Live…

… στις 5 Αυγούστου 2012.


Οι Ghost Note Project με την παράσταση Sensomatic, στο Sani Music Festival.


Το 2007, οι Ασκληπιός Ζαμπέτας (κιθάρα), Χρήστος Τσαπράζης (μπάσο) και Γιώργος Τόλιος (τύμπανα) σχηματίζουν τον πυρήνα του συγκροτήματος, ξεκινώντας πρόβες πάνω σε ινστρουμένταλ μουσικές φόρμες. Τα μέλη του γκρουπ «Τρύπες» (Ζαμπέτας - Τόλιος) και «Ξύλινα Σπαθιά» (Τσαπράζης), σύντομα σχηματοποιούν τις ιδέες τους σ’ ένα ύφος που εκφράζεται μέσα από το ροκ, το φανκ, την ψυχεδέλεια, ενώ κάποιες φορές ακροβατούν ανάμεσα στην τζαζ και το έθνικ. Καθώς ωριμάζουν οι μουσικές τους ιδέες, έρχονται οι πρώτες ηχογραφήσεις στα Rough Studios στη Θεσσαλονίκη, ενώ τώρα πια τους τρεις πλαισιώνουν στο στούντιο πολλοί φίλοι και συνάδελφοι μουσικοί, αφήνοντας ο καθένας το δικό του μουσικό χνάρι στη συνολική δουλειά - Ευγενία Πάτικα (πιάνο, keyboards), Μιχάλης Βρέττας (βιολί), Χρύσανθος Χριστοδούλου (synths, electronics), Στέφανος Λαζαρινός (σαξόφωνο), Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα), Γιάννης Μαρίνος (τρομπόνι), Γεωργία Νταγάκη (κρητική λύρα), Ηλίας Αϊφαντής (Keyboards), Ζαμπέτα Ιζαμπέλα (τραγούδι, φωνητικά). Καθώς οι ηχογραφήσεις συνεχίζονται, το σχήμα παίρνει την τελική του μορφή με τη συμμετοχή ως σταθερών μελών, πέραν των ηχογραφήσεων, των Κώστα Παπαχρήστου (τρομπέτα , πιάνο), μέλος των «Skaribas», και Χρήστου (SKAIV) Τρυψιάνη, (synths, electronics). Αυτή την εποχή ολοκληρώνουν το Mix των ηχογραφήσεων στο στούντιο, με παραγωγό τον Χρήστο Μέγα.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Minor Project live στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
15.09.2016 15:48
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αισχύλεια 2016, το Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας θα φιλοξενήσει τους Minor Project στις 29 Σεπτεμβρίου 2016.
Within Project: ένα World Jazz project της Ιωάννας Τσάγκαρη στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
08.09.2016 15:25
H διεθνούς εμβέλειας τζαζ ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Ιωάννα Tσάγκαρη, γνωστή και ως Black Cotton Doll, θα παρουσιάσει το νέο της World Jazz project με τίτλο "Within", στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.
Η Joss Stone για μία μοναδική συναυλία στο Sani Festival
08.07.2016 16:42
Η Βρετανίδα μουσικός Joss Stone έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση στο Λόφο της Σάνης, στο πλαίσιο του φετινού Sani Festival.
Nachtfahrten από το Michael Wollny Trio στο Sani Festival
01.07.2016 15:51
Το Sani Festival 2016 φιλοξενεί τον Michael Wollny και το τρίο του, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το Nachtfahrten, την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016, στο Λόφο της Σάνης.
Η Baroque Project Orchestra στο Μουσείο Μπενάκη
09.02.2016 10:40

Οι «Εκλεκτικές Συγγένειες» είναι η τρίτη συναυλία της ορχήστρας Baroque Project Orchestra από τον Ιούνιο του 2015 και η πρώτη για το 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στο Μουσείο Μπενάκη.