Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία για τους άστεγους, στο Bolivar Beach Bar

Συναυλία για τους άστεγους, στο Bolivar Beach Bar

Το Bolivar Beach Bar στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, θα φιλοξενήσει 8 μουσικά σχήματα που θα τραγουδήσουν για την ελπίδα και τους άστεγους…
 

… την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, σε άκρως εορταστικό καλοκαιρινό κλίμα.


Στην Ελλάδα σήμερα, οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης, της ανεργίας και της συνεχιζόμενης λιτότητας κάνουν σαφές το γεγονός:  Η φτώχεια και η κρίση δεν κάνουν πλέον διακρίσεις! Η εμφάνιση της νέας- γενιάς αστέγων, σηματοδοτεί την νέα εποχή πραγμάτων. Το ότι σήμερα έχεις μια οργανωμένη και τακτοποιημένη ζωή δεν σημαίνει ότι θα είναι έτσι και αύριο...

Είναι γεγονός, αναμφίβολο, ότι ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Για  όλους μας. Δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι και κεφάλαιο οικονομικό , όμως υπάρχουν αλλά εξίσου σημαντικά κεφάλαια. Το ανθρώπινο κεφάλαιο, οι ανθρώπινοι πόροι. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ...
Υπάρχουν κοινωνικά κεφάλαια σημαντικά όπως ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη ...


Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο για να κλείνεις τα μάτια σου.  Μόνος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αλλά μπορείς να κάνεις και τα πάντα.


Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, σε άκρως εορταστικό καλοκαιρινό κλίμα, 8 μουσικά σχήματα θα τραγουδήσουν για την ελπίδα πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο ακόμα και σε δύσκολες μέρες όπως αυτές που διανύουμε. Ένα δυνατό Rock Bay πάρτι  θα πραγματοποιηθεί σε έναν πανέμορφο χώρο, το beach bar Bolivar στον Άλιμο. Τα  χρήματα που θα συγκεντρωθούν είναι αρωγή προς  την  μη κυβερνητική οργάνωση ΚΛΙΜΑΚΑ και το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων.
 

 

Θα παίξουν με σειρά οι :
1) Dilemma
2) Πέτρος Θεοτοκάτος
3) Ρους
4) Νίκος Μαϊντάς (πρώην Magic de Spell)
5) Θεοδοσία Τσάτσου
6) Βασίλης Μπαμπούνης
7) Flybywire
8) Remade
9) Μatisse

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση  ειδών ά ανάγκης  για τον Ξενώνα και το Κέντρο Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ(τρόφιμα, είδη ατομικής υγεινής  ( σαμπουάν, σαπούνια, ξυραφάκια κ.λ.π)  ρούχα (εσώρουχα) και παπούτσια καλοκαιρινά κ.τ.λ) 


Πρόγραμμα στήριξης αστέγων, κέντρο στήριξης αστέγων, ξενώνας βραχύχρονης φιλοξενίας
Κωνσταντινουπόλεως 32, Κεραμεικός, Τ.Κ. 11854
Τηλ.- Φαξ. 210 3410462, Γραμμή Ενημέρωσης για την Έλλειψη Στέγης- 10520
e-mail: Homeless@klimaka.org.grwww.klimaka.org.gr;   www.klimaka-cosmos.net
www.astegoi-klimaka.blogspot.com
Πληροφορίες: http://www.klimaka.org.gr/newsite/KoinApok/Astegoi/Astegoi1.htm
http://www.klimaka.org.gr/newsite/downloads/LEAFLET_HOMELESS_SUPPORT__PROGRAMME_PHOTOS_NEW.pdf

Σχετικές ειδήσεις
Neon Party @ Bolivar Beach Bar
07.09.2016 10:48
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 το Bolivar Beach Bar πλημμυρίζει με χρώματα!
Ο Steve Aoki για ένα και μοναδικό gig στο Bolivar Beach Bar
12.07.2016 10:26
Ο STEVE AOKI, ένας από τους δημοφιλέστερους djs της τελευταίας δεκαετίας στον πλανήτη, ανεβαίνει στα decks του Bolivar Beach Bar τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 για μια βραδιά γεμάτη αδρελανίνη και... τουρτοπόλεμο!
Ο κορυφαίος Dj Sasha στο Bolivar Beach Bar
05.07.2016 14:06
Το Bolivar Beach Bar, την Παρασκευή 8 Ioυλίου 2016, υποδέχεται στα decks του το ζωντανό θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής που ακούει στο όνομα Sasha!
Ο John Digweed στο Bolivar Beach Bar
28.06.2016 11:25
Το Bolivar Beach Bar, την Παρασκευή 1 Ioυλίου 2016, υποδέχεται στα decks του έναν από τους πρωτοπόρους της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής κι από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού, τον John Digweed.
Εν Λευκώ 87,7 Summer Party @ Bolivar Beach Bar
25.05.2016 10:49
5 παραγωγοί του En Lefko 87.7 ανεβαίνουν στα dexx του Bolivar Beach Bar, στον πιο καλοκαιρινό προορισμό της πόλης, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 για ένα Summer Party.