Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

The Next Step Quintet, για μια συναυλία στο TAF

The Next Step Quintet, για μια συναυλία στο TAF

Το TAF στο Μοναστηράκι, φιλοξενεί στη μουσική του σκηνή το Live του «The Next Step Quintet»…

… την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 21:00.


Το The Next Step Quintet δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2011, από πέντε νέους και ταλαντούχους μουσικούς: τον Ορφέα Τσουκαλά, τον Θοδωρή Κότσυφα, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Ντίνο Μάνο και τον Βασίλη Ποδαρά. Το κουιντέτο επιχειρεί να εκφράσει τη δική του πλευρά για την jazz του σήμερα μέσα από πρωτότυπες συνθέσεις.


Μετά από μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων τον περασμένο χειμώνα και ύστερα από την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του πρώτου τους δίσκου, θα τους απολαύσουμε live στο TAF, στη μοναδική καλοκαιρινή τους εμφάνιση.


Ορφέας Τσουκαλάς - τενόρο σαξόφωνο
Θοδωρής Κότσυφας - κιθάρα
Γιάννης Παπαδόπουλος - πιάνο
Ντίνος Μάνος - μπάσο
Βασίλης Ποδαράς - τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Οι Next Step Quintet σε ένα αφιέρωμα στους Radiohead στο Gazarte
23.11.2016 16:52
Mε φρέσκο ήχο και πάθος για τη μουσική θεωρούνται από πολλούς ως η πιο "hot jazz μπάντα". Η μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη την γκάμα των αναφορών-επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι, με γοητευτικό τρόπο, προκλητικό.
Οι Next Step Quintet live στο Duende Jazz Bar
08.04.2016 10:28
Οι Next Step Quintet θα εμφανιστούν για ένα live την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στο Duende Jazz Bar, στη Θεσσαλονίκη.
Οι Next Step Quintet live στο ΙΛΙΟΝ plus
30.03.2016 11:29
Το ότι οι Next Step Quintet είναι από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη, από τις δυνάμεις της νέας γενιάς της ελληνικής jazz σκηνής ήρθε να επιβεβαιώσει η διάκριση που απέσπασαν μόλις πρόσφατα στον διεθνή διαγωνισμό «Made In New York Jazz Competition».
Οι Next Step Quintet live στο Κελάρι ATHENAEUM
15.03.2016 12:36
Οι Next Step Quintet, με φρέσκο ήχο και πάθος για τη μουσική θεωρούνται από πολλούς ως η πιο «hot jazz μπάντα» της ολοένα αναπτυσσόμενης ελληνικής jazz σκηνής. Η μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη τη γκάμα των αναφορών – επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι, με γοητευτικό τρόπο, προκλητικό. 
Next Step Quintet: διάκριση στον Διαγωνισμό
24.02.2016 12:11
Οι Next Step Quintet ανακηρύχτηκαν νικητές στην κατηγορία "Small Band", στο πλαίσιο του Διαγωνισμού "Made in New York Jazz Competition".