Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

1ο Gaea Festival στην Ασπροβάλτα

1ο Gaea Festival στην Ασπροβάλτα

H Liquid Sound Development διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνει ένα 4ήμερο international μουσικό οικολογικό Φεστιβάλ

… στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, στις 23-26 Αυγούστου.

 

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν πάνω από 100 καλλιτέχνες και DJS από όλο τον κόσμο, που βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες θέσεις στην προτίμηση του παγκόσμιου κοινού της ηλεκτρονικής μουσικής. Eνα φεστιβάλ με στοιχεία οικολογίας και πράσινου ακτιβισμού διαχυμένο από ήχους και χρώματα από κορυφαίους μουσικούς παραγωγούς.

 

Μια εκδήλωση με όνομα από την Μητέρα Γη, Gaea festival, που θέλει να ευαισθητοποιήσει τους νέους γύρω από θέματα που αφορούν τη ποιότητα ζωής , τις κοινωνικές διεκδικήσεις και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων. Με την μοναδική ποικιλία της μουσικής, workshops, δραστηριότητες, performance, πάνελ συζήτησης, προβολές ταινιών, υπαίθριους πάγκους αγοράς και πεντανόστιμα φαγητά το Gaea είναι το μουσικό και όχι μόνο Φεστιβάλ που όλοι πρέπει να απολαύσετε !

 

Μια πραγματικά μαγική εμπειρία η Gaea Festival προσφέρει μια ευκαιρία να ξεφύγετε από τις πιέσεις και την ρουτίνα της ζωής μας και να φθάσετε σε μια υψηλότερη κατάσταση της υλοποίησης μέσα σε ένα ασφαλές και φυσικό περιβάλλον . Σε μια όμορφη τοποθεσία, κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του καλοκαιριού δίπλα στη θάλασσα.

 

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν διακεκριμένοι καλλιτέχνες από όλο τον πλανήτη και στα 3 stages που θα έχει όπως οι S-Range, Hux Flux, Egorythmia, Ibojima, Corona, Hyperion, Ital, Headroom, Nok, Inner State, Sensifeel, Symphonix, Protonica, Sensient, Andrea Bertolini, Zombie, Weekend Heroes, Lemonchill, Sysyphe, Elea, Secret Vibes κ.α.

 

Αναλυτικές πληροφορίες για τους καλλιτέχνες, μπορείτε να βρείτε στο www.gaeafestival.gr .

Σχετικές ειδήσεις
Kasabian και The Jesus and Mary Chain στο Ejekt Festival 2017
08.02.2017 11:37
Το περσινό EJEKT Festival έκλεισε θριαμβευτικά με τους Muse σε μια από τις κορυφαίες συναυλιακές στιγμές στην ιστορία της χώρας. Φέτος, στην 13η εκδοχή του, το EJEKT Festival συνεχίζει από το ίδιο σημείο, ανακοινώνοντας τα πρώτα ονόματα από το line-up του με δύο κορυφαία συγκροτήματα της σύγχρονης Βρετανικής μουσικής.
2o International MimeArt Festival σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
13.09.2016 15:51
Το International MimeArt Festival συνεχίζει για δεύτερη χρονιά, σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αυτή τη φορά και απλώνει τις δράσεις του και στην Αθήνα.
3o Taratsa International Film Festival: Όλα όσα θα δείτε στο φετινό φεστιβάλ!
22.08.2016 12:24
Ο Αύγουστος, ο τρίτος και θερμότερος μήνας του καλοκαιριού, φέρνει το τρίτο και πιο δυναμικό Taratsa International Film Festival!
3o Taratsa International Film Festival: Πρόγραμμα Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος
04.08.2016 11:00
Φέτος, στο 3o Taratsa International Film Festival, 4 από τις 7 ταράτσες της διοργάνωσης θα φιλοξενήσουν το Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα, στο οποίο συμμετέχουν 70 ταινίες μικρού μήκους, από 37 χώρες.
Το ΦΚΘ συναντά το 3ο Taratsa International Film Festival
03.08.2016 13:08
Καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες σινεμά κάτω από τα αστέρια προτείνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το 3ο Taratsa International Film Festival.