Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία Αρλέτας στο Βόλο

Συναυλία Αρλέτας στο Βόλο

Μετά από 4 χρόνια, η Αρλέτα επιστρέφει στο Βόλο για μια συναυλία με τίτλο «Και Πάλι Χαίρετε»…

 

… την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα».

Η Αρλέτα επιστρέφει και πάλι στο Βόλο μετά από τέσσερα χρόνια!. Τότε δεν κατάφερε να τραγουδήσει για το κοινό του Βόλου αφού λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας στο χειμερινό Δημοτικό θέατρο της πόλης, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη στο χειρουργείο να την κρατήσουν στην ζωή. Και τα κατάφεραν!

 

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 21.15 η Αρλέτα θα ανέβει στην σκηνή του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου «Μελίνα» έχοντας μαζί της τους μουσικούς  Βασίλη Ρακόπουλο, Ηλία Κατελάνο, Ντίνο Αποστόλου  αλλά και την Παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου - στο πιάνο η Κάτια Τζιουμάκη - υπό την διεύθυνση της Αναστασίας Μπάρδα.

 

Μετά από επιθυμία της, μέρος των εσόδων θα δοθούν στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων [ΕΛΕΠΑΠ] του Βόλου.

 

Η συναυλία γίνεται με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

 

Σχετικές ειδήσεις
Ακύρωση της συναυλίας των Παπακωνσταντίνου & Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων
22.09.2016 11:27
Η συναυλία των Β. Παπακωνσταντίνου και Γ. Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.
Συναυλία – Αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας
12.08.2016 12:04
Ο Χρήστος Νικολόπουλος επιστρέφει σε γνώριμα μέρη με σκοπό να μας ταξιδέψει με γνωστές επιτυχίες, συνοδευόμενος από τον Κώστα Μακεδόνα, την Ζωή Παπαδοπούλου και τον Ηλία Μακρή.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στον Βόλο
02.06.2016 11:42
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 εμφανίζονται στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, στο Βόλο.
Ακύρωση - Το Rock του μέλλοντός μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
13.05.2016 11:42
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται τη νέα γενιά της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μας, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. - Η συναυλία ακυρώνεται
Οι Πλέγμα opening act στη συναυλία της Yasmin Levy στο Κατράκειο
22.03.2016 15:37
H Yasmin Levy, η Ιέρεια των πολυπολιτισμικών ήχων και αισθήσεων, έρχεται στην Ελλάδα την Τετάρτη 6 Ιουλίου για μία μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Opening act στη συναυλία θα είναι η καλλιτεχνική κολλεκτίβα Πλέγμα.