Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

9η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης

9η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης

Για ένατη χρονιά διοργανώνεται και φέτος από τον «Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ηλιούπολης – Γρ. Γρηγορίου», σε συνεργασία με το

Σύλλογο Βιβλιοπωλών της πόλης, έκθεση βιβλίου στην Ηλιούπολη.


 

Ένας θεσμός που καθιερώθηκε στη συνείδηση των δημοτών μας, και μετατρέπει κάθε χρόνο την Κεντρική Πλατεία της πόλης μας σε πόλο έλξης και συνάντησης όλων των βιβλιόφιλων, σε μια αληθινή γιορτή του βιβλίου, όπου η αναζήτηση νέων κυκλοφοριών και παλιών τίτλων συνοδεύεται από συναντήσεις με συγγραφείς, παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα. Στη φετινή γιορτή πολλές είναι οι εκδηλώσεις για τα παιδιά και το παιδικό βιβλίο, που θα φέρουν κοντά στον ανεκτίμητο αυτό θησαυρό τους μικρούς μας φίλους, με πρωτότυπες δράσεις, που συνδυάζουν το παιχνίδι, με τη χαρά της ανάγνωσης και την αγάπη για το βιβλίο.Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, θα εκτίθενται τα έργα που φιλοτέχνησαν τα παιδιά και οι έφηβοι των αντίστοιχων τμημάτων του Ζωγραφικού Εργαστηριού του Δήμου, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, Θεανώς Χριστοπούλου και Νικόλα Κληρονόμου.

 


 

Ελάτε κοντά μας, για να ξεφυλλίσετε τα βιβλία που σας συγκινούν, να αγοράσετε σε ειδικές τιμές τα βιβλία που ψάχνετε, κάνοντας δώρα σταθερής αξίας  στον εαυτό σας και τους φίλους σας, να συναντήσετε αγαπημένους συγγραφείς ή  να γνωρίσετε νέους, και να απολαύσετε τις πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις, που έχουμε ετοιμάσει για σας και τα παιδιά σας.

 

Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία του Ομίλου Φίλων της Βιβλιοθήκης, ο οποίος προσκαλεί όσους το επιθυμούν, να συμβάλουν στον εμπλουτισμό του παιδικού τμήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, προσφέροντας τα παιδικά βιβλία, που δεν χρειάζονται πια. Τα βιβλία θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, και θα συγκεντρώνονται στο περίπτερο του Ν.Π. «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-Γρηγόρης Γρηγορίου», που θα λειτουργεί στην Έκθεση.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Υπερμαραθωνοδρόμος: Παρουσίαση βιβλίου στο Αθλητικό Πάρκο Φωκιανού
01.09.2016 13:15
Η Key Books σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου Υπερμαραθωνοδρόμος την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αθλητικό Πάρκο Φωκιανού.
Έκθεση Ορθόδοξου Βιβλίου
13.06.2016 10:23
Οι εκδόσεις Εν Πλω σε συνεργασία με το νέο βιβλιοπωλείο των Βριλησσίων "Άπειρος Χώρα" (Σισμανογλείου 10, Βριλήσσια), διοργανώνουμε Έκθεση Ορθόδοξου Βιβλίου από τη Δευτέρα 13 έως και το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016.
13η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης
09.06.2016 14:36
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην ετήσια Έκθεση Βιβλίου, που συνδιοργανώνει με το Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης, από τη Δευτέρα 13 έως την Κυριακή 26 Ιουνίου, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Διαβάζω και αλλάζω: Ημέρα Βιβλίου 2016  με στοιχεία και αριθμούς
21.04.2016 11:22
Ιδιαίτερα ενδιαφέροντες και ενθαρρυντικοί είναι οι αριθμοί που αποτυπώνουν την απήχηση της Ημέρας Βιβλίου, που γιορτάζεται φέτος για πρώτη φορά στη χώρα μας. Εκδηλώσεις από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, δράσεις που ενέπλεξαν σχολεία, μαθητές, βιβλιοθήκες και φίλους της ανάγνωσης οργανώθηκαν με πρωτοβουλία της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου και με τη στενή συνεργασία της Εταιρείας Συγγραφέων και του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Οι φετινοί αριθμοί μέχρι στιγμής:
Διαβάζω και αλλάζω: Περίπατος βιβλίου
20.04.2016 10:44
Η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου, με τη συνεργασία της Εταιρείας Συγγραφέων και του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, καθιερώνει στην Ελλάδα την 23η Απριλίου ως Ημέρα Βιβλίου, όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO.