Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Τριλογία αίματος (Πρώτη Προσέγγιση): Παραστάσεις στο Booze Cooperativa

Τριλογία αίματος (Πρώτη Προσέγγιση): Παραστάσεις στο Booze Cooperativa

H ομάδα «ΤROUT physical theater» παρουσιάζει την παράσταση - performance installation « ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ» [πρώτη προσέγγιση] στον

ιδιαίτερο χώρο Κρύπτη του Booze Cooperativa.


Aρχέγονες γυναικείες μορφές, πρόσωπα κλασσικά που στοιχειώνουν το μυαλό με τα εγκλήματα τους. Ειδεχθή, αποτρόπαια, σκληρά. Μήδεια , Κλυταιμνήστρα, Αγαύη. Τρεις γυναίκες, τρεις φόνισσες.

 


Τί συναισθήματα, τί εικόνες γεννιούνται στο μυαλό τους; Τρία ανθρώπινα γλυπτά , κλειδωμένα στο δικό τους κόσμο. Η παράσταση προσπαθεί να λύσει αυτό το ίδιο το μυστήριο της μεταμόρφωσης του ανθρώπου σε άγριο θηρίο, να κάνει το θεατή να «αισθανθεί», επιχειρώντας να δώσει απαντήσεις στα αμέτρητα «γιατί».

 


Σε ένα τοπίο άχρονο, άτοπο, μυστηριώδες συνδετικός κρίκος τους ο Άγγελος. Μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας των πράξεων τους, μαγεμένος και φοβισμένος μαζί, τις συναντά με μόνη αποσκευή τον ίδιο του τον εαυτό. Tι μπορεί άραγε να ανακαλύψει μέσα από το περιπετειώδες ταξίδι του;

 


Θα τον ακολουθήσετε; Θα επέλθει η κάθαρση; Τα συμπεράσματα και οι εμπειρίες δικές σας.

 


 

Σύλληψη – Χορογραφία: Φαίδρα Σούτου
Σκηνοθεσία: Eamonn Farrell
Μουσική: William Αντωνίου
Δραματουργική Επεξεργασία: Φαίδρα Σούτου
Σκηνικά – Κοστούμια: TROUT physical theater
Βοηθός χορογράφου – σκηνοθέτη: Άρτεμις Λαμπίρη


 
Ερμηνεύουν:

Δρόσος Σκώτης
Φιλιώ Λούβαρη
Μαριάννα Τσαγκαράκη
Φαίδρα Σούτου


 
*Η παράσταση είναι promenade και θα χρειαστεί η μετακίνηση του κοινού.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Παράσταση για τη Ρόζε Άουσλεντερ στο Booze Cooperativa
15.02.2017 11:57
Στο πλαίσιο των παραστάσεων "Οι Αιρετικές Γυναίκες της Λογοτεχνίας" το Booze Cooperativa φιλοξενεί μία παράσταση για την ποιήτρια Ρόζε Άουσλεντερ.
Νέα πρεμιέρα για την παράσταση «…και Ιουλιέτα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
20.12.2016 16:49
Με νέα ημερομηνία έναρξης τις 30 Δεκεμβρίου 2016 εγκαινιάζει μια νέα προσέγγιση της θεατρικής πράξης και υπόσχεται μια οπτικοακουστική διαδραστική εμπειρία που εντυπωσιάζει και σίγουρα ξαφνιάζει.
Το Ψάρι επιστρέφει στο Booze
21.03.2016 11:12
Το Ψάρι, η παράσταση που τόσο αγαπήθηκε από κοινό και δημοσιογράφους, επιστρέφει στη σκηνή του Booze Cooperativa.
Η Γυναίκα της Ζάκυνθος, του Δ. Σολωμού στο Booze Cooperativa
17.03.2016 11:40
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην παράσταση Η Γυναίκα της Ζάκυθος, το έργο του Διονύσιου Σολωμού, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Φωτεινής Καπελλάκη και της Κατερίνας Παπαγεωργίου.
Ο Rush Rehm  και η παράστασή του
10.03.2016 09:58
Ένας πολύ σημαντικός μελετητής του Αρχαίου Ελληνικού Δράματος, ο Rush Rehm, ιδρυτής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Stanford Repertory Theater και διακεκριμένος καθηγητής των Τμημάτων Classics και Theater & Performance Studies του Πανεπιστημίου Stanford, έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την παράσταση Κλυταιμνήστρα - Αντίνομο Δίκαιο, τη δική του προσέγγιση της Ορέστειας του Αισχύλου, στο Ναύπλιο, στο θέατρο «Τριανόν», στις 17 Μαρτίου 2016, στις 20.00.