Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη: Οι συναυλίες της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης συνεχίζονται

Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη: Οι συναυλίες της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης συνεχίζονται

Οι συναυλίες της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» με σπουδαστές ωδείων

συνεχίζονται την Παρασκευή 8 Ιουνίου με τη Βασιλική Κερασιώτη στην κιθάρα (τάξη Χρήστου Σωτάκη) και τον Μιχάλη Παπαγεωργίου στο πιάνο , από το ωδείο Ηχογένεση.

 


Παρασκευή 8 Ιουνίου

Έργα για κιθάρα
Βασιλική Κερασιώτη (κιθάρα, τάξη Χρήστου Σωτάκη),
Μιχάλης Παπαγεωργίου (πιάνο)
Ωδείο Ηχογένεση

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


1. A.Vivaldi: Κοντσέρτο σε ρε μείζονα     
2. D.Scarlatti: Σονάτα        
3. J.S Bach: Σουΐτα για λαούτο αρ. 1 σε μι ελάσσονα
prelude - allemande - courante – sarabande - bouree – gigue
4. H.Villa-Lobos: Σπουδή No 1   
5. H.Villa-Lobos: Σπουδή No 3   
6. F.Moreno-Torroba: «Nocturno»            
7. R. Dyens: « Tango en Skaϊ»     
8. J.Turina: «Rafaga»                
9. D.Fampas: Danse Grecque (Σούστα)   

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό  πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2006 ασχολείται με την κλασική κιθάρα με καθηγητή τον Χρήστο Σωτάκη και το 2009 κατατάχθηκε στην τάξη της Β΄ Ανωτέρας. Το 2009 έλαβε πτυχίο Αρμονίας με καθηγητή τον Αλέξανδρο Στουπάκη με βαθμό Άριστα. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει κιθάρα.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο. Δραστηριοποιήθηκε στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο της μουσικής συμμετέχοντας ενεργά στα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ παίζοντας πιάνο, τσέμπαλο, τσελέστα. Σήμερα είναι καθηγητής πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Κυριακάτικο πρωινό στην Κ.Ο.Θ. με τους Artvarious
15.12.2016 16:38
Τα Κυριακάτικα Πρωινά της Κ.Ο.Θ. συνεχίζονται με το ιδιαίτερα αξιόλογο τετραμελές μουσικό σύνολο ‘ArtVarious’, το οποίο έχει μία οχτάχρονη πορεία στα μουσικά πράγματα της χώρας, με ρεπερτόριο που περιλαμβάνει πλήθος έργων μουσικής δωματίου, πολλά εκ των οποίων τα παρουσίασε σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, αναδεικνύοντας παράλληλα και σπάνιες συνθέσεις, τόσο της φωνητικής, όσο και της οργανικής μουσικής.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Sette Donne Dell' Opera: Ρεσιτάλ όπερας στη Μουσική Βιβλιοθήκη
13.05.2016 12:37
Στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ όπερας από τη σοπράνο Χριστίνα Τσιμπρή και τον πιανίστα Γιάννη Τσανακαλιώτη.
Μουσικός Απρίλης στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών
31.03.2016 13:48
«Μουσικά» θα «μπει» ο Απρίλης στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών: από την 1η μέχρι τις 10 του μήνα, ένα πλούσιο πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στη σκηνή της ΕΜΣ που περιλαμβάνει συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής και μουσικοθεατρικές παραστάσεις.
Ο Έρωτας στα χρόνια της Οπερέτας: Το Trio Lirico στη Μουσική Βιβλιοθήκη
23.02.2016 13:58
Ο πολιτιστικός φορέας «ΛΙΤΡΙΒΙ – Κοιν.Σ.ΕΠ.» σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μαζί του στη μουσική παράσταση με τίτλο «Ο Έρωτας στα χρόνια της Οπερέτας» την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, στις 20:30, στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη».