Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη: Οι συναυλίες της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης συνεχίζονται

Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη: Οι συναυλίες της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης συνεχίζονται

Οι συναυλίες της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» με σπουδαστές ωδείων

συνεχίζονται την Παρασκευή 8 Ιουνίου με τη Βασιλική Κερασιώτη στην κιθάρα (τάξη Χρήστου Σωτάκη) και τον Μιχάλη Παπαγεωργίου στο πιάνο , από το ωδείο Ηχογένεση.

 


Παρασκευή 8 Ιουνίου

Έργα για κιθάρα
Βασιλική Κερασιώτη (κιθάρα, τάξη Χρήστου Σωτάκη),
Μιχάλης Παπαγεωργίου (πιάνο)
Ωδείο Ηχογένεση

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


1. A.Vivaldi: Κοντσέρτο σε ρε μείζονα     
2. D.Scarlatti: Σονάτα        
3. J.S Bach: Σουΐτα για λαούτο αρ. 1 σε μι ελάσσονα
prelude - allemande - courante – sarabande - bouree – gigue
4. H.Villa-Lobos: Σπουδή No 1   
5. H.Villa-Lobos: Σπουδή No 3   
6. F.Moreno-Torroba: «Nocturno»            
7. R. Dyens: « Tango en Skaϊ»     
8. J.Turina: «Rafaga»                
9. D.Fampas: Danse Grecque (Σούστα)   

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό  πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2006 ασχολείται με την κλασική κιθάρα με καθηγητή τον Χρήστο Σωτάκη και το 2009 κατατάχθηκε στην τάξη της Β΄ Ανωτέρας. Το 2009 έλαβε πτυχίο Αρμονίας με καθηγητή τον Αλέξανδρο Στουπάκη με βαθμό Άριστα. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει κιθάρα.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο. Δραστηριοποιήθηκε στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο της μουσικής συμμετέχοντας ενεργά στα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ παίζοντας πιάνο, τσέμπαλο, τσελέστα. Σήμερα είναι καθηγητής πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Sette Donne Dell' Opera: Ρεσιτάλ όπερας στη Μουσική Βιβλιοθήκη
13.05.2016 12:37
Στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ όπερας από τη σοπράνο Χριστίνα Τσιμπρή και τον πιανίστα Γιάννη Τσανακαλιώτη.
Ο Έρωτας στα χρόνια της Οπερέτας: Το Trio Lirico στη Μουσική Βιβλιοθήκη
23.02.2016 13:58
Ο πολιτιστικός φορέας «ΛΙΤΡΙΒΙ – Κοιν.Σ.ΕΠ.» σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μαζί του στη μουσική παράσταση με τίτλο «Ο Έρωτας στα χρόνια της Οπερέτας» την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, στις 20:30, στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη».
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ για δύο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
26.01.2016 10:37
Όσοι δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους, τον προηγούμενο Οκτώβριο, για τις δύο εμφανίσεις της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Ισραήλ υπό τον Ζούμπιν Μέτα στο Μέγαρο, έχουν τώρα άλλη μία ευκαιρία να απολαύσουν το διάσημο σύνολο σε δύο ακόμη συναυλίες του με δύο διαφορετικά προγράμματα, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 8:30 το βράδυ.
Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
18.12.2015 10:37
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Παρασκευή στις 3: συναυλίες στη βιβλιοθήκη», η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους μαθητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες και παρουσιάζει μία πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία.