Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Empty Frame επιστρέφουν στο Six Dogs

Οι Empty Frame επιστρέφουν στο Six Dogs

Οι Empty Frame επιστρέφουν στη γνώριμη γι’ αυτούς σκηνή του 6 D.O.G.S., μετά τις επιτυχημένες ακουστικές εμφανίσεις τους σε διάφορους

χώρους της Αθήνας. Αυτή τη φορά θα εμφανιστούν με πλήρη ηλεκτρική σύνθεση , παρουσιάζοντας αρκετό καινούριο υλικό και φυσικά, κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο Τhey Think We Are Eskimos. O ήχος των empty frame παντρεύει φαινομενικά διαφορετικά μεταξύ τους στυλ μουσικής, από alternative μέχρι folk και post rock, κάτω από το απόλυτα προσωπικό τους πρίσμα, σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες που αποτυπώνονται στο μυαλό και ξαφνικές ηλεκτρικές εξάρσεις.

 

 

Η βραδιά δεν σταματάει εκεί, αφού μετά το τέλος της συναυλίας θα ακολουθήσει πάρτι με special dj set και μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές της πόλης
 

Σχετικές ειδήσεις
Η Angelika Dusk live στο Six Dogs
25.01.2017 17:05
Η Angelika Dusk έρχεται για πρώτη φορά στο six dogs, ή μάλλον για τρεις πρώτες φορές και ξεχωριστές live εμφανίσεις, στις 4 Φεβρουαρίου, 4 Μαρτίου και 1 Απριλίου.
Οι Polis μας προσκαλούν σε ένα Pop-Rock Party στο Faust
04.11.2016 13:41
Οι Polis και φέτος στο Faust μετά από τις άκρως επιτυχημένες περσινές εμφανίσεις τους, επιστρέφουν για να δείξουν άλλη μια φορά τι σημαίνει party μέσα από τη μουσική τους και την ενέργειά τους σε μια μοναδική εμφάνιση με ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει σωματική υπερκόπωση!
Οι Empty Frame live στο Modu
17.10.2016 10:07
Έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής, οι Empty Frame ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι από το Modu, το νέο πολυχώρο της Αθήνας.
Οι Wedding Singers ξαναχτυπούν στο Gazarte!
12.04.2016 17:05
Όσες φορές έχουν ανέβει στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE έχουν κλέψει τις καρδιές μας! Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό!
Οι Empty Frame live στο Death Disco
17.03.2016 09:59
Οι Empty Frame συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην underground μουσική σκηνή και γιορτάζουν την ξεχωριστή τους πορεία με ένα ακόμη εκρηκτικό live στο πάντα φιλόξενο Death Disco.