Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Half Note Jazz Club: Aris Valeris Quartet feat. Snow Owl

Half Note Jazz Club: Aris Valeris Quartet feat. Snow Owl

Το κουαρτέτο του Έλληνα πιανίστα Άρη Βαλέρη, ο οποίος ζει μόνιμα στις Η.Π.Α., έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και στο Half Note

από την Παρασκευή 08/06 έως την Κυριακή 10/06 στις 22:30. 

 


Το κουαρτέτο του Άρη Βαλέρη αποτελείται από την ελίτ των νέων μουσικών της Νέας Υόρκης, ενώ σε αυτή την περιοδεία ενώνουν τις δυνάμεις τους και τη νεανική ορμή τους με τον παγκοσμίου φήμης μπασίστα Juan Garcia Herreros (Snow Owl). Η μουσική τους πρόταση προκύπτει από τη συνεργασία όλων των μουσικών. Με μοναδικό τρόπο αναμειγνύουν και προσαρμόζουν σε νέα δεδομενα, στοιχεία της Jazz, της Hip Hop, του funk και της ηλεκτρονικής μουσικής.

 


Η μουσική όπως είναι σήμερα από τον Έλληνα Άρη Βαλέρη και τους καλύτερους νέους μουσικούς της Νέας Υόρκης.

 

 

Aris Valeris: πιάνο
Lorenzo Ferrero: σαξόφωνο
Max Mohn: ντραμς
Juan Sebastian Garcia-Herreros: μπάσο

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάκης Αμπλιανίτης στο Half Note Jazz Club
26.01.2017 16:40
Ο κορυφαίος κιθαρίστας-συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “URANOS” στη σκηνή του Half Note Jazz Club, σ’ έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο όπου έχει παρουσιάσει και τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές.
Louis Hayes Quartet  feat. Jeremy Pelt live στο Half Note
24.01.2017 14:35
Ένας μεγάλος ντράμερ και βετεράνος του hard bop, ο Louis Hayes, στην περιοδεία αυτή των 80ων γενεθλίων του, φέρνει κυριολεκτικά κοντά μας, από τη σκηνή του Half Note, ολόκληρη την jazz ιστορία!
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και το κουαρτέτο της live στο Half Note
24.11.2016 10:29
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ’ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο μόνο συναυλίες, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Craig Handy & Kirk Lightsey Quartet live στο Half Note
11.10.2016 12:45
Ένα εκπληκτικό γκρουπ, το κουαρτέτο του σαξοφωνίστα Craig Handy και του πιανίστα Kirk Lightsey, με τον Nicola Sabato και τον John Betch, φέρνει ξανά στο προσκήνιο την μουσική και τον θρύλο του μεγάλου σαξοφωνίστα Dexter Gordon.