Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Sister Overdrive: Το project του Γιάννη Κοτσώνη στη Knot Gallery

Sister Overdrive: Το project του Γιάννη Κοτσώνη στη Knot Gallery

Η Knot Gallery παρουσιάζει το «Sister Overdrive», το προσωπικό πρότζεκτ του μουσικού και sound artist Γιάννη Κοτσώνη …

την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2012.

 

 

Ενσωματώνοντας ακουστικές και ηλεκτρονικές πηγές, field recordings καθώς και αυτοσχεδιαστικά στοιχεία έχει στο ενεργητικό του τέσσερις σόλο δισκογραφικές κυκλοφορίες (Manichope Sessions [Post Digital, 2005], Αnnick / Philomela [Low Impedance, 2009], Retroversion [Memoryformat, 2010], Honey [Organised Music From Thessaloniki, 2011] και  κομμάτια του έχουν επίσης συμπεριληφθεί στις συλλογές post-digital compilation v1 (www.post-digital.net) και 223.05.09 (http://www.orila.net/).

 

 

Έχει συνθέσει μουσική για θέατρο, video dance, multimedia installations και κινηματογράφο σε συνεργασία με ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών όπως οι Θέμελης Γλυνάτσης, Ρούλα Πατεράκη , Αλέξανδρος Μιστριώτης, Γιάννης Γαϊτανίδης, Τάσος Λάγγης, κ.α. Συνεργάζεται επίσης με τον Kωστή Κηλύμη μέσα από το πρότζεκτ Syndromes Sister Overdrive, και αυτοσχεδιάζει συχνά με ηλεκτρονικούς και ακουστικούς μουσικούς.

 

Είναι συνιδρυτής και υπεύθυνος μουσικού προγράμματος της Knot Gallery, και μαζί με τη Δανάη Στεφάνου , μέλος του αυτοσχεδιαστικού ντούο Acte Vide (http://acte-vide.blogspot.com/), και συνδιοργανωτής του εβδομαδιαίου εργαστηρίου ελεύθερου αυτοσχεδιασμού της Knot.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Moonlight Overdrive στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
24.06.2016 12:44
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει στη μικρή σκηνή live stage @ the bar ένα αφιέρωμα στο θρυλικό συγκρότημα των 'The Doors' με τους Moonlight Overdrive και supporting act: The BuzzDealers την Παρασκεύη 8 Ιουλίου και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο.
The Sound of Color: Καλεσμένοι οι Guido de Flaviis και Γιάννης Νοταράς στο ΚΕΤ
09.02.2016 14:12
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην τέταρτη αυτή παράσταση προσκεκλημένοι είναι ο Guido de Flaviis (σαξόφωνο), ο Γιάννης Νοταράς (drums) και η Com.odd.or στα visuals.
The Sound of Color: Η τρίτη παράσταση στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
31.12.2015 13:33
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην τρίτη παράσταση προσκεκλημένοι είναι ο Φώτης Σιώτας (βιολί), ο Νίκος Σιδηροκαστρίτης (drums) και ο Κωνσταντίνος Νησίδης στα visuals.
Μεταξύ Ήχου και Σιωπής: Μουσική βραδιά με τον Χάρη Λαμπράκη στην Kourd Gallery
26.11.2015 14:35
Με αφορμή την έκθεση του Δαυίδ Μπενφοράδο «Μεταξύ Ήχου και Σιωπής» στην Kourd Gallery, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 20.00 σε μια ξεχωριστή βραδιά, στην οποία ο μουσικός Χάρης Λαμπράκης θα συνομιλήσει παίζοντας Νέϋ με τα έργα του Δαυίδ Μπενφοράδο.
The Sound of Color με τον Γιάννη Αναστασάκη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
27.10.2015 14:32
Μία Παρασκευή κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project.