Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Χρήστος Κωνσταντόπουλος - Rendez-Vous στο Half Note Jazz Club

Χρήστος Κωνσταντόπουλος - Rendez-Vous στο Half Note Jazz Club

Ο αισθαντικός ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος έχοντας μαζί του ένα ακορντεόν & μία κιθάρα, ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι από τα

υπόγεια Cabaret της Γαλλίας συναντώντας την Edith Piaf και τον Jacques Brel, περιπλέκει τα Αργεντίνικα Tangos του Astor Piazzolla με τη νοσταλγική εποχή του μεσοπολέμου αναζητώντας τον Αττίκ, το Σουγιούλ, την Δανάη και την Σοφία Βέμπο για να καταλήξει στην Ελλάδα του Μάνου Χατζιδάκι καθώς και άλλων αγαπημένων συνθετών.

 

Η συνεργασία του με τον Νότη Μαυρουδή του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσει επίσης κάποια από τα τραγούδια που ερμήνευσε στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο \'\'Στου χρόνου τις καταπακτές\'\'.

 


Άννα Λάκη: ακκορντεόν
Ιορδάνης Γυμνόπουλος: κιθάρα
Artwork: Meliss.gr

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος live στο Παρθεναγωγείο
28.06.2016 16:18
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στα μπαράκια όλης της Ελλάδας με ένα ξεχωριστό Live στο κλασικό στέκι «ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ», στην Αγία Παρασκευή!
O Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος live στο Σχοινοβάτης Café-bar
09.03.2016 14:49
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στα μπαράκια όλης της Ελλάδας με ένα ξεχωριστό Live την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στο κλασικό στέκι «Σχοινοβάτης Café-bar», στα Άνω Λιόσια!
Pasión del Tango στο Half Note
14.01.2016 12:59
Πάθος για έρωτα και ζωή με διαχρονικές μελωδίες Τango, χορό και άρωμα Αργεντινής στη σκηνή του Half Note Jazz Club.