Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Χρήστος Κωνσταντόπουλος - Rendez-Vous στο Half Note Jazz Club

Χρήστος Κωνσταντόπουλος - Rendez-Vous στο Half Note Jazz Club

Ο αισθαντικός ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος έχοντας μαζί του ένα ακορντεόν & μία κιθάρα, ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι από τα

υπόγεια Cabaret της Γαλλίας συναντώντας την Edith Piaf και τον Jacques Brel, περιπλέκει τα Αργεντίνικα Tangos του Astor Piazzolla με τη νοσταλγική εποχή του μεσοπολέμου αναζητώντας τον Αττίκ, το Σουγιούλ, την Δανάη και την Σοφία Βέμπο για να καταλήξει στην Ελλάδα του Μάνου Χατζιδάκι καθώς και άλλων αγαπημένων συνθετών.

 

Η συνεργασία του με τον Νότη Μαυρουδή του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσει επίσης κάποια από τα τραγούδια που ερμήνευσε στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο \'\'Στου χρόνου τις καταπακτές\'\'.

 


Άννα Λάκη: ακκορντεόν
Ιορδάνης Γυμνόπουλος: κιθάρα
Artwork: Meliss.gr

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάκης Αμπλιανίτης στο Half Note Jazz Club
26.01.2017 16:40
Ο κορυφαίος κιθαρίστας-συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “URANOS” στη σκηνή του Half Note Jazz Club, σ’ έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο όπου έχει παρουσιάσει και τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές.
Η Zora Young και ο Matthew Skoller στο Half Note Jazz Club
18.01.2017 13:46
Η μοναδική Zora Young, μια από τις σημαντικότερες και ιστορικές φωνές του σύγχρονου Chicago Blues, επιστρέφει δριμύτερη μετά από πολλά χρόνια στην χώρα μας για μια σειρά νέων εμφανίσεων στην σκηνή του Half Note Jazz Club, έχοντας στο πλευρό της έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους, τον κορυφαίο αρμονικίστα Matthew Skoller και την εξαίσια μπάντα του.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος live στο Παρθεναγωγείο
28.06.2016 16:18
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στα μπαράκια όλης της Ελλάδας με ένα ξεχωριστό Live στο κλασικό στέκι «ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ», στην Αγία Παρασκευή!
O Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος live στο Σχοινοβάτης Café-bar
09.03.2016 14:49
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στα μπαράκια όλης της Ελλάδας με ένα ξεχωριστό Live την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στο κλασικό στέκι «Σχοινοβάτης Café-bar», στα Άνω Λιόσια!