Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Οι θρυλικοί Panx Romana επιστρέφουν στο Κύτταρο

Οι θρυλικοί Panx Romana επιστρέφουν στο Κύτταρο

Οι θρυλικοί Panx Romana επιστρέφουν στη σκηνή του Κυττάρου ... σε μια σκηνή που υπήρξε η αφετηρία, τρεις δεκαετίες πριν, για μια συγκλονιστική

πορεία, που τις καλύτερες στιγμές της και θα απολαύουμε ζωντανά, το Σάββατο 5 Μαΐου, σε ένα live happening που θα ταρακουνήσει την Αθήνα…

 


Οι Panx Romana δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι από τις ελάχιστες … μουσικές  παρέες, που μετά από 30 χρόνια  δε σπάσανε, που πιστεύουν ακόμα, που έχουν κάτι να μας πουν, να μας φωνάξουν.. «σήμανε συναγερμόόό» …

 

 

Σε μια εποχή που καταρρέει για να ξαναγεννηθεί (;)

 


οι Panx Romana, με τις καταιγιστικές μουσικές, τους αιχμηρούς και ουσιαστικούς στίχους και τη στάση τους, ενώνουν ολόκληρες γενιές  μέσα από τραγούδια για ισότητα, ελευθερία, ανθρωπιά. Ιδέες και έννοιες που βάλλονται με πάθος.
Όχι, δε μιλάμε για κάποιο κόμμα ή κάποια οργάνωση!! αλλά για τη δύναμη του αληθινού, συνειδητοποιημένου rock\'n\'roll, για τη δύναμη του γνήσιου. Ζουν τ\' όνειρο τους και ας μοιάζει ουτοπία.

 

 

Αυτή η δύναμη είναι που θα γεμίσει το Κύτταρο και θα ενώσει φωνές, που θα συντονίσουν την ενέργεια τους με τους διαχρονικούς ύμνους, αλλά και τα νέα τραγούδια μιας μπάντας, που η εποχή μας τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ…
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Panx Romana στο Κύτταρο
22.12.2016 12:40
Οι Μαύρες Ανεμώνες ανθίζουν τον χειμώνα... Οι PANX ROMANA παρουσιάζουν την “Pax Americana” στο Κύτταρο το Σαββάτο 21 Ιανουαρίου στις 10μμ.
Oι θρυλικοί Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα!
12.10.2016 10:55
Οι Depeche Mode ανακοινώνουν την “Global Spirit” περιοδεία τους, στο πλαίσιο της οποίας, την Τετάρτη 17 Μαΐου θα βρεθούν στο TerraVibe Park!
The Dubrovniks live στο Piraeus Academy
22.04.2016 14:32
To tour της χρονιάς είναι γεγονός! Μια παλιά αγάπη του ελληνικού κοινού επιστρέφει στην αγκαλιά του: Οι θρυλικοί DUBROVNIKS από την Αυστραλία επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια σειρά από συναυλίες τον Ιούνιο κάνοντας στάση το Σάββατο 11 Ιουνίου στο Piraeus Academy!
Οι θρυλικοί Scorpions επιστρέφουν στην Ελλάδα!
17.03.2016 12:35
Οι «Σκορπιοί» θα επισκεφθούν την Αθήνα στα πλαίσια της «50th Anniversary World Tour», της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των 50 ετών της αξιοζήλευτης καριέρας τους!
Saints & Sinners - Remember Lizzy live @ Κύτταρο
28.01.2016 14:52
Οι SAINTS & SINNERS τo Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, επιστρέφουν στο "σπίτι" τους - στο stage του Κυττάρου - , για το ετήσιο φιδίσιο event τους μαζί με όλους του τεράστιους ύμνους του βασιλιά Δαυίδ!