Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Οι Ένα βήμα μπροστά στο Σταυρό του Νότου Club

Οι Ένα βήμα μπροστά στο Σταυρό του Νότου Club

Οι Ένα Βήμα Μπροστά, μετά την επιτυχημένη παρουσία τους στον Σταυρό του Νότου (Club) τον περασμένο χειμώνα και μετά από απουσία τριών μηνών

από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, επιστρέφουν στην αγαπημένη τους μουσική σκηνή . Ξεκινούν τις εμφανίσεις τους αυτήν την Τρίτη 24 Απριλίου, για να σας χαρίσουν μοναδικές ροκ βραδιές παρουσιάζοντας υλικό από τους δύο προσωπικούς τους δίσκους καθώς και αγαπημένες ελληνικές ροκ διασκευές και θα βρίσκονται εκεί κάθε Τρίτη.

 

 


Οι Ένα Βήμα Μπροστά είναι μια από τις πρώτες ελληνικές μπάντες, εάν όχι η πρώτη, που διέθεσε την μουσική της δωρεάν μέσω του διαδικτύου αλλά και σε αυθεντικά CDs.

 


Σας περιμένουμε να τους γνωρίσετε.

Σχετικές ειδήσεις
Τα Παράθυρα με Θέα επιστρέφουν στο Club του Σταυρού του Νότου
19.05.2016 13:35
Η επέτειος των 20 χρόνων live για τον Σταυρό του Νότου σημαίνει πολλά! Σπουδαίοι καλλιτέχνες πέρασαν από τις τρεις σκηνές του και άφησαν το στίγμα τους στο χώρο, αλλά και στο κοινό που μας στήριξε τόσα χρόνια με την συνεχή παρουσία του.
Η Σαββέρια Μαργιολά στο Σταυρό του Νότου Club
16.05.2016 14:34
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τα ταξίδια της και μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά με περισσότερες από 30 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τον χειμώνα που μας πέρασε, καταλήγει κλείνοντας αυτόν τον κύκλο στον Σταυρό του Νότου club.
Πανος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου
04.03.2016 13:24
Η παρέα του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου μεγαλώνει με μια γυναικεία παρουσία, την Μάγδα Βαρούχα. Οι τρεις τους μας περιμένουν με μια αγκαλιά τραγούδια, στο Σταυρό του Νότου (club), τις Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου.
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης live στο Σταυρό του Νότου
16.02.2016 14:42
Μόλις 15 χρόνια πέρασαν από το κοινό ντεμπούτο τους στην σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, και ο Μανώλης και ο Στάθης, τραγουδοποιοί-φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα μοιράζονται ξανά το ίδιο πάλκο!
Ο Γιάννης Μηλιώκας live στο Σταυρό του Νότου
02.02.2016 17:13
Ο Γιάννης Μηλιώκας θα εμφανιστεί για δύο live στο Σταυρό του Νότου, μαζί με τη Βιολέτα Ίκαρη και τους 1 Βήμα Μπροστά.