Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι Chromatic Sequence live στο Gazarte

Οι Chromatic Sequence live στο Gazarte

Το live των Chromatic Sequence θα πραγματοποιηθεί στο Gazarte στο Γκάζι την ερχόμενη Παρασκευή ...

11 Μαΐου 2012.

 

 

Το Gazarte παρουσιάζει τους Chromatic Sequence!

 

Από το μαύρο στο άσπρο. Το κυνήγι της χρυσής μας εποχής. Μια σκηνή γεμάτη μουσικούς.


Τα δοξάρια κάθονται μαζί, αχώριστα: τσέλο (Άρης Ζέρβας), βιολί (Σταματέλλα Σπίνουλα), βιόλα (Ελευθερία Τόγια). Δίπλα το φλάουτο (Μαρία Λαβράνου). Ωραίο το κουαρτέτο . Απέναντι το πιάνο (Χρίστος Σερενές). Άσπρο και μαύρο πάλι. Μια φωνή (Μαίρη Στεφανακίδη) τραγουδά, δοκιμάζει: “περιμένω μια ζωή το belle epoque...”. Δίπλα μια άλλη (Εβελίνα Αραπίδη) μιλάει, ψιθυρίζει, ανάμεσα στις παύσεις ή πάνω στο pianissimo των εγχόρδων.

 


Ήχος με νότες , ήχος με λέξεις. Στο κέντρο ο ηλεκτρισμός (Γιώργος Στεφανακίδης).

 


Ο εικοστός πρώτος αιώνας. Το κλασσικό συναντά το ηλεκτρονικό και οι πάρτες τα sequencer. Όλοι μαζί να μιλήσουν για τη Belle Epoque.

 


Τη δική μας Belle Epoque που είναι συνάμα τόσο ανέφικτη και τόσο παρούσα!

 

Στην εποχή του Belle Epoque κάναμε την πιο ανθρώπινη επιλογή. Αποφασίσαμε να πάρουμε τις αποστάσεις μας από την ασχήμια και να γιορτάσουμε την ομορφιά και την κομψότητα. La vie élégante.

 

 

Και ήταν τα αρώματα θεσπέσια και οι χοροί ανάλαφροι και οι γυναίκες καλοντυμένες και τα φιλιά αισθησιακά και οι μουσικές γλυκές! Ω! ήταν ωραία σε κείνη την εποχή! Αχ, μη μου το χαλάτε τώρα! Το ξέρω ότι ο κόσμος γύριζε πάντα γύρω από τον άξονά του! Αλλά μέχρι εκεί! Το άκουσα ότι κάπου γινόταν πόλεμος! Αλλά μέχρι εκεί! Την είδα ξάφνου την δυστυχία στο δρόμο! Αλλά μέχρι εκεί! Δεν πίστεψα τίποτα απ’ όλα αυτά. H Belle Epoque δε χωράει τέτοιες εικόνες. Είμαστε ευτυχισμένοι, πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι. Άκου! Άκου τις μελωδίες του πιάνου... Δες πόσο αέρινα χορεύουν τα ζευγάρια στο λευκό μάρμαρο! Τί μπορεί να χαλάσει αυτή την ευτυχία; Αχ, σας παρακαλώ μη μου στρέφετε αλλού το βλέμμα... Στην ανάγκη θα κλείσω τα μάτια μου. Σας το υπόσχομαι. Σας απειλώ. Τα κλείνω.

 

 


Αξίζει να βρίσκεστε στην πρώτη εμφάνιση επί σκηνής των Chromatic Sequence, μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Belle Epoque. Καλή Εποχή. Και όπως λένε και οι Chromatic Sequence, «η καλή εποχή θα είναι πάντα εδώ».

 

 

Παρασκευή, 11 Μαΐου στο Gazarte

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Max The Sax επιστρέφει στο Gazarte
19.12.2016 17:16
Ένας πραγματικός "rock star" του σαξόφωνου στο Roof Stage του Gazarte! Μarkus Ecklmayr... Ο "εκκεντρικός" τύπος που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε ως front man του Parov Stelar επιστρέφει στο Roof Stage του gazarte για ένα live... εμπειρία.
O Jose Feliciano live στο gazarte
15.11.2016 15:54
Ο σπουδαίος και πολυβραβευμένος μουσικός Jose Feliciano, έρχεται για ένα live στο main stage του gazarte στις 28 Νοεμβρίου 2016.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για δύο live στο Gazarte
11.10.2016 13:59
Πρώτο live της σεζόν για το Main Stage του Gazarte με μία παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου ο οποίος και εγκαινίασε το χώρο στην έναρξη του, προσδιορίζοντας την διαφορετική ατμόσφαιρα στις ζωντανές εμφανίσεις όπως τις ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Poldoore & Sax - Mononome live στο Gazarte
06.04.2016 11:27
O Poldoore, o «μάγος» του beat making, έρχεται στο Gazarte για ένα ξεσηκωτικό live!
Max the Sax live στο Gazarte
08.03.2016 14:40
Ο Max the Sax, ένας πραγματικός "rock star" του σαξόφωνου στο Roof Stage του GAZARTE!