Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Δε συνέβη ποτέ: Μια ... αναπόφευκτη κωμωδία στο θέατρο Eliart

Δε συνέβη ποτέ: Μια ... αναπόφευκτη κωμωδία στο θέατρο Eliart

Το θέατρο Eliart παρουσιάζει την παράσταση «Δε συνέβη ποτέ» σε κείμενο και σκηνοθεσία Νικήτα Χολόγκιτα από την Πέμπτη …

19 Απριλίου και κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 21.30.

 

Στην παράστασή


Ο Μανώλης Χιώτης εκτελεί Μπετόβεν , 5η Συμφωνία , Μέρος 2ο: Andante con motto
 

Η Μέριλυν Μονρόε θα μας μαγειρέψει παραδοσιακή πρασόπιτα Καρπενησίου.

Δύο άνθρωποι, γεμάτοι από λάθος επιλογές, θα πιστέψουν πως μπορούν να αλλάξουν την ζωή τους. Ναι, καλά το καταλάβατε, αυτή η παράσταση …«ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ»

 


Κείμενο – σκηνοθεσία: Νικήτα Χολόγκιτα
Με τους Στέλλα Μουκαζή και Νικήτα Χολόγκιτα
Συμμετέχουν οι Άννα Μιχαλοπούλου και Άλφη Μαντρινέζ

 

Παραγωγή Αθηναϊκή Μυθοποιία

 

Σχετικές ειδήσεις
Συνέβη στην Ελλάδα: μια ξεχωριστή δράση από το Εθνικό Θέατρο
04.01.2017 15:56
Το Εθνικό Θέατρο, συνεχίζοντας τις Δράσεις που διευρύνουν το ρόλο του και τονίζουν την παρουσία του, εντός και εκτός των «τειχών» του, ξεκινάει από 13 Ιανουαρίου και για μια Παρασκευή κάθε μήνα, τη σειρά «Συνέβη στην Ελλάδα» σε επιμέλεια Νίκου Χατζόπουλου.
Και δε θα χωρίσουμε ποτέ, στο Θέατρο 104
05.12.2016 12:42
Το πρώτο έργο του βραβευμένου Νορβηγού συγγραφέα Jon Fosse «Και δε θα χωρίσουμε ποτέ» παρουσιάζεται από την ομάδα σου_real (*) σε σκηνοθεσία Ιουλίας Σιάμου στη κεντρική σκηνή του θεάτρου 104.
Οι Δέκα Μικροί Νέγροι της Αγκάθα Κρίστι, στο θέατρο Eliart για δεύτερο χρόνο
07.11.2016 15:12
Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε την προηγούμενη χρονιά η παράσταση «Δέκα μικροί νέγροι» της Αγκάθα Κρίστι σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη, ανεβαίνει πάλι ανανεωμένη, με νέα διανομή στο Θέατρο ELIART.
Η Μεγάλη Χίμαιρα, του Μ. Καραγάτση: 3ος χρόνος στο Θέατρο Πορεία
29.09.2016 10:51
Η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση, η βραβευμένη παράσταση σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου, που μέτρησε 250 παραστάσεις και 60.000 θεατές και δεν έπαψε ποτέ να είναι sold-out τα τελευταία δύο χρόνια, επανέρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Πορεία από τις 28 Σεπτεμβρίου με την ίδια διανομή δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες θεατές που δεν μπόρεσαν να την δουν, να εξασφαλίσουν μια θέση για την παράσταση.
Η Μεγάλη Χίμαιρα για 3η χρονιά στο Θέατρο Πορεία
22.06.2016 15:33
Η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση, η βραβευμένη παράσταση σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου, που μέτρησε 250 παραστάσεις και 60.000 θεατές και δεν έπαψε ποτέ να είναι sold-out τα τελευταία δύο χρόνια, επανέρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Πορεία από τις 28 Σεπτεμβρίου με την ίδια διανομή δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες θεατές που δεν μπόρεσαν να την δουν, να εξασφαλίσουν μια θέση για την παράσταση. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.