Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Oι Infected Mushroon σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Oι Infected Mushroon σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το μεγαλύτερο dance event του 2012 για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη είναι γεγονός: Oι Infected Mushroon, ένα από τα κορυφαία dance …

συγκροτήματα του πλανήτη, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις: στις 16 Μαρτίου στην Αθήνα (Entertainment Stage) και στις 17 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη (Principal Club).

 

 

Από το 1999 όταν με το "Psycho" έφεραν την psytrance στο mainstream και την έκαναν ένα τα πιο εμπορικά dance είδη ως σήμερα που έχουν ξεπεράσει κάθε κατηγοριοποίηση, οι Infected Mushroom παραμένουν δίκαια στις κορυφές κάθε dance λίστας που σέβεται τον εαυτό της. Έχοντας πειραματιστεί όσο λίγοι καλλιτέχνες της χορευτικής μουσικής, κατάφεραν να ενώσουν τον dance και τον ροκ ήχο με μοναδικό τρόπο (συνεργασίες με τους Korn, Perry Farrell, κλπ). Όσο για τις live εμφανίσεις τους, είναι, στην κυριολεξία, απρόβλεπτες: dance πανικός, απίστευτο multimedia οπτικό υλικό, ροκ στυλ (drums, κιθάρες) και ο μοναδικός Duvdev στο μικρόφωνο. Χάος και ευφορία την ίδια στιγμή! Αυτό το live show θα απολαύσουμε και στις δύο εμφανίσεις τους τον προσεχή Μάρτιο!

 

Οι συναυλίες των Infected Mushroom σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι το απόλυτο gathering των danceheads της χώρας και θα συνοδεύονται από τα κορυφαία ελληνικά ονόματα του χορευτικού ήχου: στην Αθήνα, μαζί με τους Infected Mushroom θα εμφανιστούν ο Iraklis Mindphaser και ο Roni Iron. Στην Θεσσαλονίκη, ο Kreon και ο Doc.

 

 

INFECTED MUSHROOM (full live band)

+ Iraklis Mindphaser, Roni Iron (Αθήνα)

+ Kreon, Doc (Θεσσαλονίκη)

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Συνηχήσεις 2017 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από το Ίδρυμα Ωνάση
02.02.2017 12:39
Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει για 3η χρονιά στην Αθήνα και για 1η στη Θεσσαλονίκη, τον μουσικό θεσμό «Συνηχήσεις».
Η Monika παρουσιάζει τους Planet Tiki σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο
09.09.2016 12:48
Έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και οι Bρυξέλλες, η Μόνικα, με την full band της αποτελούμενη από 4 εκ των πλέον ταλαντούχων και ανερχόμενων μουσικών της νεοϋορκέζικης σκηνής, τους Planet Tiki, φέρνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του show τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο.
Το φαινόμενο LP live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
04.08.2016 13:40
Το απόλυτο μουσικό viral LP έρχεται live το Σεπτέμβριο 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Οι Αμερικανοί Jucifer live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
26.04.2016 11:58
Μπροστάρηδες του sludge / doom / death metal ήχου, το “κακόφημο” ντουέτο που ακούει στο όνομα Jucifer θα βρεθεί στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 12 Μαΐου στη Μαύρη Τρύπα και 13 Μαΐου 2016 στο Death Disco.
Ο Ολλανδός λαουτίστας Jozef Van Wissem για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
15.03.2016 13:19
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album, με τίτλο “When Shall This Bright Day Begin”, ο Jozef Van Wissem βγαίνει και πάλι στον δρόμο, περνώντας από τη χώρα μας, για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.