Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Cyanna – The undressed EP Live: Παρουσίαση της πρώτης ανεξάρτητης κυκλοφορίας στο Six D.O.G.S.

Cyanna – The undressed EP Live: Παρουσίαση της πρώτης ανεξάρτητης κυκλοφορίας στο Six D.O.G.S.

Οι Cyanna παρουσιάζουν την πρώτη ανεξάρτητη κυκλοφορία τους, με τίτλο “The Undressed EP” την Πέμπτη …

15 Μαρτίου 2012 στο στο Six D.o.g.s. Η συναυλία αποτελεί και την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του EP, σε αριθμημένα συλλεκτικά αντίτυπα 12’’ βινυλίου με ένθετο CD, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρώτοι όσοι βρεθούν στην παρουσίαση, καθώς θα διατίθενται μαζί με το εισιτήριο της συναυλίας!

 

 

Στο ειδικά διαμορφωμένο set list της βραδιάς, οι Cyanna θα ξεδιπλώσουν τον ήχο τους  περνώντας από τους folk πειραματισμούς του "The Undressed EP" και φτάνοντας μέχρι τα ηλεκτρικά ξεσπάσματα του "End Is Near" αλλά και προηγούμενων κυκλοφοριών τους. Από τις ενορχηστρώσεις δε θα λείψουν και τα παραδοσιακά έγχορδα που χρησιμοποιήθηκαν στις ηχογραφήσεις της νέας κυκλοφορίας.

 

 

To “The Undressed EP” αποτελείται από τέσσερα κομμάτια, σε παραγωγή των Cyanna. Τα δύο πρώτα, "I Αm Cannibal" & "To Love Forever", γεννήθηκαν αμέσως μόλις τελείωσε το 3ο άλμπουμ των Cyanna, "End Is Near", και σηματοδότησαν μία νέα μουσική κατεύθυνση προς ένα ήχο πιο οργανικό, αισθητά απογυμνωμένο από ηλεκτρικά στοιχεία. Στο ίδιο ύφος κινήθηκαν και τα επόμενα δύο τραγούδια, τα "Walking On Water" & "It Don\'t Matter", αποτυπώνοντας την ενέργεια των Cyanna μέσα από πιο φυσικούς ήχους.

 

 

Ακούστε όλα τα τραγούδια του EP στο http://www.cyanna.gr
“The Undressed EP”
12’’ Vinyl + ένθετο CD | Release date 15.03.2012


 

Σχετικές ειδήσεις
 Tardive Dyskinesia: Νέο τραγούδι και lyric video
05.09.2016 10:42
Λίγο πριν από την κυκλοφορία της νέας τους –τέταρτης σε σειρά- πλήρους δισκογραφικής τους κυκλοφορίας “Harmonic Confusion”, οι εγχώριοι prog metallers Tardive Dyskinesia έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη τραγούδι, αυτή τη φορά με τη μορφή lyric video.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.
Cyanna Mercury & Angry Boy Jester live @ Death Disco
26.04.2016 12:28
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 οι Cyanna Mercury θα ανέβουν στη σκηνή του Death Disco για ένα πλήρες show με καλεσμένους τους Angry Boy Jester.
Μία Συμφωνία Για Την Ιθάκη: επετειακή κυκλοφορία από την ΚΟΘ για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ
04.03.2016 16:46
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια επετειακή κυκλοφορία για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ, της πρώτης θεραπευτικής κοινότητας για χρήστες ουσιών στην Ελλάδα παρουσιάζοντας το συλλεκτικό άλμπουμ «Μια Συμφωνία Για Την Ιθάκη».
Οι StarWound live στο Booze
02.03.2016 15:34
Μετά την επίσημη παρουσίαση της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς “Miles to Walk”, οι StarWound έρχονται για πρώτη φορά στο Booze την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.