Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Live Opera Nights: Από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ευρώπης ζωντανά στον Δαναό

Live Opera Nights: Από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ευρώπης ζωντανά στον Δαναό

Ο Κινηματογράφος Δαναός και το Classical Radio παρουσιάζουν το "Live Opera Nights". Τρία διάσημα κλασικά έργα σε τρία από τα ιστορικότερα

θέατρα της Ευρώπης θα μεταδοθούν ζωντανά στην Αθήνα!

 

Με κορυφαία ποιότητα εικόνας (High Definition) και ήχου (Dolby Digital), το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τρεις εκπληκτικές όπερες, στον πιο φυσικό τους χώρο μετά τα θέατρα που παρουσιάζονται!

 

Για την περίοδο Χειμώνας-Άνοιξη 2012, ο Κινηματογράφος Δαναός και το Classical Radio φέρνουν κοντά σας τρεις μοναδικές παραγωγές Live!

 

 

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012, 21:00
LA BOHEME - Giacomo Puccini
Gran Teatre del Liceu, Barcelona, Spain

 

Η δημοφιλέστατη όπερα LA BOHEME του Giacomo Puccini, σε ζωντανή αναμετάδοση από το ιστορικό θέατρο της Βαρκελώνης, Grand Teatre del Liceu. Ο Ramon Vargas, ένας από τους κορυφαίους τενόρους της εποχής μας, στο ρόλο του Ροδόλφου και η σοπράνο με την κρυστάλλινη φωνή , Fiorenza Cedolins, στο ρόλο της Mimi, μας υπόσχονται ότι θα παρακολουθήσουμε μιαν υπέροχη μποέμικη ιστορία!

 

 


Τρίτη 17 Απριλίου 2012, 21:15
RIGOLETTO - Giuseppe Verdi
Royal Opera House, London, UK

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Verdi, που κατέκτησε τους ιταλούς. Η όπερα που χαρακτηρίζεται από την έντονη κριτική στον δεσποτισμό, παραμένοντας πάντα επίκαιρη. RIGOLETTO, του Giuseppe Verdi, με τον Έλληνα βαρύτονο Δημήτρη Πλατανιά στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο.

 


Πέμπτη 10 Μαϊου 2012, 21:00
CYRANO DE BERGERAC - Franco Alfano
Teatro Real Madrid, Spain

To έργο που αποδεικνύει ότι ο Franco Alfano δεν ήταν μόνο εκείνος που ολοκλήρωσε την ημιτελή όπερα ΤURANDOT του Giacomo Puccini, αλλά ότι υπήρξε και ένας εξαίρετος συνθέτης. Τους κεντρικούς ρόλους της όπερας CYRANO DE BERGERAC έχουν ενσαρκώσει οι σημαντικότεροι ερμηνευτές. Εμείς θα την παρακολουθήσουμε με τον διάσημο τενόρο Placido Domingo στο ρόλο του Cyrano.

 

Με ελληνικούς υπέρτιτλους
 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σταμάτης Μορφονιός ζωντανά στο ΚΕΤ
25.10.2016 14:12
Ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μορφονιός έρχεται στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για δύο μοναδικές εμφανίσεις, που διαφοροποιούνται με ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν ζωντανά. Χωρίς άλλους μουσικούς, παρουσιάζει παλιότερες και νέες μουσικές του, σε ένα ακουστικό unplugged set, μόνος, με τη συνοδεία της κιθάρας του.
Τριστάνος και Ιζόλδη από το The Met: Live in HD στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
04.10.2016 14:25
Υποδεχόμαστε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το βραβευμένο Πρόγραμμα “The Met: Live in HD” της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, και σας προσκαλούμε στην επίσημη πρώτη εναρκτήρια παράσταση της σαιζόν με ένα από τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας, τον Τριστάνο και την Ιζόλδη, του Βάγκνερ, σε ζωντανή μετάδοση.
Universe217 & Mother of Millions live στο Τριανόν
24.08.2016 15:00
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 οι Universe217 θα εμφανιστούν ζωντανά στον κινηματογράφο Τριανόν, για μία συναυλία που θα κάνουμε καιρό να ξεχάσουμε.
Η Lydia Plain live στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
24.08.2016 12:48
H Lydia Plain, μουσικός, δημιουργός και καλλιτέχνης, παρουσιάζει την μουσική της ζωντανά στο Εργοτάξιον την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016.
we.own.the.sky live album presentation @ An Club
16.03.2016 13:07
Οι we.own.the.sky παρουσιάζουν το 'Earths Collide' την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 ζωντανά στο An Club στην Αθήνα.