Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Tango κάθε Τρίτη στο Booze Cooperativa

Tango κάθε Τρίτη στο Booze Cooperativa

Το γνωρίσαμε, το αγαπήσαμε και έγινε η καθημερινή μας συνήθεια! Το τάνγκο έχει κερδίσει πλέον σταθερή θέση στις καρδιές των Αθηναίων,…

που ανακαλύπτουν έναν διαφορετικό τρόπο ψυχαγωγίας, κοινωνικότητας και επικοινωνίας μέσα από τη μουσική και το χορό της μακρινής Αργεντινής.

 

Μια νέα βραδιά ξεκινά δυναμικά στην Αθήνα και, με διάθεση ανατρεπτική, μεταφέρει το τάνγκο από «τα σαλόνια» σε ένα από τα πιο νεανικά στέκια του ιστορικού κέντρου, στο Booze Cooperativa.

 

Έξω από το πλαίσιο της παραδοσιακής μιλόνγκα, η tango practica2 δίνει την ευκαιρία στο κοινό να έρθει σε επαφή με το τάνγκο, να δοκιμάσει με διαφορετικούς παρτενέρ τα βήματα, να εξασκηθεί και να «πειραματιστεί» με την κίνηση και την επικοινωνία.

 

Κάθε Τρίτη η tango practica2 ξεκινά στις 20.30 με μάθημα για όλους, από εναλλασσόμενους, καταξιωμένους δασκάλους της ελληνικής τάνγκο-σκηνής, και ο χορός κρατά μέχρι τα μεσάνυχτα…

 

Η tango practica2 ξεκινά στο κέντρο της πόλης.
 

 

Ανακαλύψτε την κάθε Τρίτη στο Booze Cooperativa!
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Tango love stories στο Θέατρο Παλλάς
17.01.2017 11:44
Μετά από δύο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής με το «Tango en Eros» και στο Ηρώδειο με το «Tango por Piazzola», τo Acropolis Tango Festivals, παρουσιάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς τη νέα μουσικοχορευτική παράσταση «Τango love stories».
La Soirée, performance χορού στο Booze Cooperativa
16.12.2016 13:25
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην performance χορού La Soirée, η οποία θα παρουσιαστεί στις 3, 4, 5 και 6 Ιανουαρίου 2016.
You Want To Be The Person You Are?, performance της Άντζελα Λαμπριανίδου στο Booze Cooperativa
20.10.2016 14:24
To Booze Cooperativa παρουσιάζει την Άντζελα Λαμπριανίδου και την performance, You want to be the the person you are?, η οποία προέκυψε ως αποτέλεσμα του 8ήμερου workshop με τίτλο Appointment on Stage.
Ακρόαση και workshop για το Appointment on Stage στο Booze Cooperativa
08.09.2016 14:02
To Booze Cooperativa σε συνεργασία με την καλλιτεχνική διευθύντρια/χορογράφο Άντζελα Λαμπριανίδου και την βοηθό της Christina Gazi, από το Βερολίνο, φέρνουν τον Οκτώβριο του 2016 στην Αθήνα το project “Appointment on Stage”.
Unhinged από την ομάδα χορού Άρθρωσις στο Booze Cooperativa
17.03.2016 12:48
Η ομάδα χορού Άρθρωσις και η Πένυ Διαμαντοπούλου παρουσιάζουν στο Booze Cooperativa την παράσταση Unhinged.