Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι Inspiral Carpets live στο Fuzz Club

Οι Inspiral Carpets live στο Fuzz Club

Οι συναυλίες τους στην χώρα μας στα 90ς άφησαν εποχή. Το ίδιο και το ιστορικό πια sold-out του 2007 στο παλιό Fuzz Club (της Λεωφ. Βουλιαγμένης). Πέντε

χρόνια μετά, οι Inspiral Carpets επιστρέφουν στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία , το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Fuzz Club.

 

Με 13 top40 singles και 4 άλμπουμς που διαμόρφωσαν και καθιέρωσαν παγκοσμίως την περίφημη " σκηνή του Madchester", οι Inspiral Carpets είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της βρετανικής μουσικής των 80ς και 90ς. Οι αμέτρητες sold out περιοδείες τους ανά τον πλανήτη ως σήμερα, αποδεικνύουν πόσο αντέχει η μουσική τους στον χρόνο.

 

Αγαπητοί όσο λίγα συγκροτήματα στην χώρα μας, σε αυτή την βόλτα τους στην Αθήνα, οι Inspirals θα έρθουν με το αρχικό line-up τους: Clint Boon, Craig Gill, Martyn Walsh, Graham Lambert και o (αρχικός τους τραγουδιστής) Stephen Holt στα φωνητικά.

 

Ετοιμαστείτε για "Saturn 5", "Dragging Me Down", "Bitches Brew", "Two Worlds Collide", "Caravan", "She Comes In The Fall", "I Want You" και όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και την παρουσιάση των νέων τραγουδιών από τον επερχόμενο δίσκο τους, τον πρώτο μετά από 15 χρόνια! 

 

Την μουσική πριν και μετά το show θα αναλάβουν οι DJs των Planet Of Sound, της ιστορικής indie ομάδας που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές τους Inspiral Carpets ως DJs στα event της.

 

 INSPIRAL CARPETS

+ Planet Of Sound (DJ Set)

Σχετικές ειδήσεις
Οι Toundra live στο Fuzz Live Music Club
09.02.2017 11:55
Οι Ισπανοί Toundra, ένα από τα καλύτερα instrumental σχήματα της Eυρώπης, έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Η τετραμελής post-rock / experimental μπάντα από τη Μαδρίτη θα βρίσκεται την Πέμπτη 27 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club για μία μοναδική συναυλία. To 2017 συμπληρώνουν 10 χρόνια πορείας και το γιορτάζουν με μια πανευρωπαϊκή περιοδεία η οποία ξεκινά από την Αθήνα, σε μια βραδιά που υπόσχονται να μετατρέψουν σε highlight της δικής τους καριέρας και δικής μας χρονιάς!
Οι Alcest live στο Fuzz Live Music Club!
03.02.2017 10:35
Οι Γάλλοι Alcest, πρωτοπόροι του post metal / shoegaze ή “blackgaze” ήχου, επιστρέφουν στην Αθήνα για το πρώτο τους μεγάλο headline show, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club!
Οι Crippled Black Phoenix live στο Fuzz Live Music Club
13.10.2016 10:19
Η progressive rock μπάντα από τη Βρετανία, με τους όλο και περισσότερους φίλους στη χώρα μας, θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!