Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Τρίφωνο - 2012: Επόμενες συναυλίες

Τρίφωνο - 2012: Επόμενες συναυλίες

Το Τρίφωνο κλείνει φέτος 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και γιορτάζει συνεχίζοντας τις εμφανίσεις  του σε όλη την

Ελλάδα.

Με καινούρια σύνθεση πια, Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος, αλλά πάντα πιστοί στον τρόπο, το ρεπερτόριο και την αισθητική που χαρακτηρίζει τα προγράμματα τους, μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές γεμάτες με δυνατές ερμηνευτικές στιγμές και απογειωτικές τριφωνίες.


 
Αγαπημένα τραγούδια, από παραδοσιακά μέχρι τους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και ποιητές, καθώς και τραγούδια απ’ την προσωπική τους δισκογραφία παρουσιάζονται με μια διαφορετική ματιά και με μια ψυχαγωγική διάθεση γνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η μουσική στην καθημερινότητά μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι.


«Να μ αγαπάς», «Η αγάπη ζει», «Νυχτοπαίδι, «Σαν παράσταση» συνυπάρχουν με το «Δι’ ευχών», το «Πάρτυ» τα «Λιανοχορταρούδια», «Αεροπλάνα και βαπόρια», «Βρέχει στην φτωχογειτονιά», « Κυρ- Μέντιος» και άλλα.

 

Σίγουρα κάποια στιγμή θα σιγοτραγουδήσουμε μαζί τους κάποιο απ’ αυτά … και σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνουμε όλοι μια παρέα …

 

Δημήτρης Παπαλάμπρου – κιθάρα
Ευαγγελία Μαυρίδου – πιάνο
Απόστολος Καλτσάς – μπάσο
 

 

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου Πάτρα -Studio 46 by Mod΄s ΄
 

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου  Άρτα  - Μονοπώλιο –
Πλατεία Μονοπωλίου τηλ 2681023110
 

Σάββατο 28 Ιανουαρίου Γιάννενα  -Πολυχώρος  Αγορά
 

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Με τον Νίκο Ξυδάκη (σε τραγούδια αποκλειστικά δικά του)
 

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Με τον Νίκο Ξυδάκη (σε τραγούδια αποκλειστικά δικά του)

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Οι Μαρσύας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
19.01.2016 12:33
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 30 Ιανουαρίου στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Από Την Λέσβο Στις Κυκλάδες: μουσική παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
08.01.2016 12:13
Μια εξαιρετική ομάδα ταλαντούχων μουσικών και τραγουδιστών φιλοξενεί το Γυάλινο UPSTAGE την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.