Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Kerkville και ο Γιάννης Αναστασάκης live στη Knot Gallery

Ο Kerkville και ο Γιάννης Αναστασάκης live στη Knot Gallery

H Knot Gallery παρουσιάζει τον Kerkville κατά κόσμον Μιχάλη Μοσχούτη και τον Γιάννη Αναστασάκη και το project του Elektronik Meditation …

την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012.

 

Η μουσική του Μιχάλη Μοσχούτη πραγματεύεται τις αντιθέσεις μεταξύ του καθαρού και του επεξεργασμένου ήχου, της μελωδίας και του θορύβου, του οικείου και του απόκοσμου. Υπό το καλλιτεχνικό όνομα Kerkville κυκλοφόρησε τον χειμώνα του 2010 το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ Days. Έκτοτε έχει παρουσιάσει ζωντανά την μουσική του σε συναυλίες στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ισλανδία. Στην Knot Gallery θα χρησιμοποιήσει ως μέσο μια κλασική κιθάρα, διάφορα effects και loop pedals.

 

http://soundcloud.com/kerkville

 

Elektronik Meditation

Elektronik Meditation ονομάζεται το σόλο project του Γιάννη Αναστασάκη. Ο Γ.Αναστασάκης, παίζει επίσης κιθάρα στο συγκρότημα των Intravenus όπως και στο B-Project του Χρήστου Θηβαίου και είναι ο σχεδιαστής και κατασκευαστής των JAM pedals.

 

Κάνοντας χρήση κυρίως αναλογικών εφέ και loops, τα οποία ηχογραφεί ζωντανά, η μουσική του μεταφέρεται από την ambient στη ψυχεδέλεια, ξεπερνώντας πολλές φορές τα όρια και μπαίνοντας σε νέα ηχητικά εδάφη. Δεν γίνεται χρήση προηχογραφημένων ήχων ή drum machine.

 

Θα συμπράξει μαζί του επί σκηνής η Deniz Αγγελάκη, με live-painting που θα προβάλλεται σε projector, δημιουργώντας ένα μοναδικό εικαστικό περιβάλλον .

 

www.elektronikmeditation.com 

 

Σχετικές ειδήσεις
The Sound of Color #5 με τον Γιάννη Αναστασάκη στο ΚΕΤ
25.01.2017 10:14
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μια φορά το μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project.
Οι Liminal Vanguard και η Eρατώ Τζαβάρα στο The Sound of Colour στο ΚΕΤ
20.12.2016 17:21
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Η λίστα των εκλεκτών προσκεκλημένων μεγαλώνει.
The Sound of Color: Ο Γιάννης Αναστασάκης και Deniz Angelaki υποδέχονται τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη στο ΚΕΤ
08.11.2016 16:37
Ο Γιάννης Αναστασάκης παρουσιάζει το project Elektronik Meditation με την Deniz Αγγελάκη στο live-painting και με καλεσμένη τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη στο νέυ και τα πλήκτρα.
The Sound of Gallery στο metamatic:taf
08.11.2016 12:57
Το metamatic:taf ανακοινώνει το αναπάντεχο μουσικό project The Sound of Gallery, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει έως τις 23 Νοεμβρίου.
The Sound of Color: Φ. Φλωρίδης, Γ. Δημητριάδης και Α. Καραουλάνης live στο ΚΕΤ
29.02.2016 12:24
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο χώρο διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην πέμπτη αυτή παράσταση προσκεκλημένοι είναι οι Φλώρος Φλωρίδης (πνευστά, ηλεκτρονικά), Γιώργος Δημητριάδης (ντραμς) και Ανδρέας Καραουλάνης (live animation).