H Knot Gallery παρουσιάζει τον Kerkville κατά κόσμον Μιχάλη Μοσχούτη και τον Γιάννη Αναστασάκη και το project του Elektronik Meditation …

την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012.

Η μουσική του Μιχάλη Μοσχούτη πραγματεύεται τις αντιθέσεις μεταξύ του καθαρού και του επεξεργασμένου ήχου, της μελωδίας και του θορύβου, του οικείου και του απόκοσμου. Υπό το καλλιτεχνικό όνομα Kerkville κυκλοφόρησε τον χειμώνα του 2010 το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ Days. Έκτοτε έχει παρουσιάσει ζωντανά την μουσική του σε συναυλίες στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ισλανδία. Στην Knot Gallery θα χρησιμοποιήσει ως μέσο μια κλασική κιθάρα, διάφορα effects και loop pedals.

http://soundcloud.com/kerkville

Elektronik Meditation

Elektronik Meditation ονομάζεται το σόλο project του Γιάννη Αναστασάκη. Ο Γ.Αναστασάκης, παίζει επίσης κιθάρα στο συγκρότημα των Intravenus όπως και στο B-Project του Χρήστου Θηβαίου και είναι ο σχεδιαστής και κατασκευαστής των JAM pedals.

Κάνοντας χρήση κυρίως αναλογικών εφέ και loops, τα οποία ηχογραφεί ζωντανά, η μουσική του μεταφέρεται από την ambient στη ψυχεδέλεια, ξεπερνώντας πολλές φορές τα όρια και μπαίνοντας σε νέα ηχητικά εδάφη. Δεν γίνεται χρήση προηχογραφημένων ήχων ή drum machine.

Θα συμπράξει μαζί του επί σκηνής η Deniz Αγγελάκη, με live-painting που θα προβάλλεται σε projector, δημιουργώντας ένα μοναδικό εικαστικό περιβάλλον.

www.elektronikmeditation.com