Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Ο Kerkville και ο Γιάννης Αναστασάκης live στη Knot Gallery

Ο Kerkville και ο Γιάννης Αναστασάκης live στη Knot Gallery

H Knot Gallery παρουσιάζει τον Kerkville κατά κόσμον Μιχάλη Μοσχούτη και τον Γιάννη Αναστασάκη και το project του Elektronik Meditation …

την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012.

 

Η μουσική του Μιχάλη Μοσχούτη πραγματεύεται τις αντιθέσεις μεταξύ του καθαρού και του επεξεργασμένου ήχου, της μελωδίας και του θορύβου, του οικείου και του απόκοσμου. Υπό το καλλιτεχνικό όνομα Kerkville κυκλοφόρησε τον χειμώνα του 2010 το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ Days. Έκτοτε έχει παρουσιάσει ζωντανά την μουσική του σε συναυλίες στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ισλανδία. Στην Knot Gallery θα χρησιμοποιήσει ως μέσο μια κλασική κιθάρα, διάφορα effects και loop pedals.

 

http://soundcloud.com/kerkville

 

Elektronik Meditation

Elektronik Meditation ονομάζεται το σόλο project του Γιάννη Αναστασάκη. Ο Γ.Αναστασάκης, παίζει επίσης κιθάρα στο συγκρότημα των Intravenus όπως και στο B-Project του Χρήστου Θηβαίου και είναι ο σχεδιαστής και κατασκευαστής των JAM pedals.

 

Κάνοντας χρήση κυρίως αναλογικών εφέ και loops, τα οποία ηχογραφεί ζωντανά, η μουσική του μεταφέρεται από την ambient στη ψυχεδέλεια, ξεπερνώντας πολλές φορές τα όρια και μπαίνοντας σε νέα ηχητικά εδάφη. Δεν γίνεται χρήση προηχογραφημένων ήχων ή drum machine.

 

Θα συμπράξει μαζί του επί σκηνής η Deniz Αγγελάκη, με live-painting που θα προβάλλεται σε projector, δημιουργώντας ένα μοναδικό εικαστικό περιβάλλον .

 

www.elektronikmeditation.com 

 

Σχετικές ειδήσεις
The Sound of Color: Φ. Φλωρίδης, Γ. Δημητριάδης και Α. Καραουλάνης live στο ΚΕΤ
29.02.2016 12:24
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο χώρο διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην πέμπτη αυτή παράσταση προσκεκλημένοι είναι οι Φλώρος Φλωρίδης (πνευστά, ηλεκτρονικά), Γιώργος Δημητριάδης (ντραμς) και Ανδρέας Καραουλάνης (live animation).
The Sound of Color: Καλεσμένοι οι Guido de Flaviis και Γιάννης Νοταράς στο ΚΕΤ
09.02.2016 14:12
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην τέταρτη αυτή παράσταση προσκεκλημένοι είναι ο Guido de Flaviis (σαξόφωνο), ο Γιάννης Νοταράς (drums) και η Com.odd.or στα visuals.
The Sound of Color: Η τρίτη παράσταση στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
31.12.2015 13:33
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην τρίτη παράσταση προσκεκλημένοι είναι ο Φώτης Σιώτας (βιολί), ο Νίκος Σιδηροκαστρίτης (drums) και ο Κωνσταντίνος Νησίδης στα visuals.
Μεταξύ Ήχου και Σιωπής: Μουσική βραδιά με τον Χάρη Λαμπράκη στην Kourd Gallery
26.11.2015 14:35
Με αφορμή την έκθεση του Δαυίδ Μπενφοράδο «Μεταξύ Ήχου και Σιωπής» στην Kourd Gallery, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 20.00 σε μια ξεχωριστή βραδιά, στην οποία ο μουσικός Χάρης Λαμπράκης θα συνομιλήσει παίζοντας Νέϋ με τα έργα του Δαυίδ Μπενφοράδο.
The Sound of Color με τον Γιάννη Αναστασάκη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
27.10.2015 14:32
Μία Παρασκευή κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project.