Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ENTOMBED: live στο An club

ENTOMBED: live στο An club

To An Club έχει την τιμή φιλοξενήσει στη σκηνή του τους ENTOMBED το συγκρότημα θρύλο της Σουηδικής death metal σκηνής και ένα από τα επιδραστικότερα ...

συγκροτήματα του ακραίου ήχου.

 

Οι ENTOMBED, αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού, με αρκετές επισκέψεις στην χώρα μας θα έχουν το πρώτο τους headline tet-a-tet με το κοινό πάνω στην σκηνή του ΑΝ club για μία best off εμφάνιση.

 

Την συναυλία θα ανοίξουν οι death/grind core metallers, SLAVEBREED, μεγάλο όνομα της Αθηναϊκής και Ελληνικής σκηνής. Πριν από όλους οι GOMGOMA (bass guitar- James ROUTES, drums- Teo ROUTES, guitar-Billy BAGAHEAD, vocals-Miltos ISM of CARAVAN) θα ακονίσουν τα αυτιά όλων με τον sludge/death ήχο τους.

 

Μία μέρα μετά θα εμφανιστούν και στην Θεσσαλονίκη στο 8ball club 7/1/2012.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Οι Mystic Braves live στο An club
21.11.2016 16:19
Το συγκρότημα Mystic Braves από το Los Angeles έρχεται στην Αθήνα και το Αn Club στις 26 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει τη νέα του, τρίτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Days of Yesteryear".
Οι Mayhem live τον Απρίλιο στο Fuzz Club
01.11.2016 12:40
Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.
Οι Crippled Black Phoenix live στο Fuzz Live Music Club
13.10.2016 10:19
Η progressive rock μπάντα από τη Βρετανία, με τους όλο και περισσότερους φίλους στη χώρα μας, θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.
Οι Ought live στο An Club
30.03.2016 14:39
Η Arte Fiasco παρουσιάζει την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 τους OUGHT live στο An Club, με special guests.