Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Μιλώντας με τη Μοναξιά: Η παράσταση στη Θεσσαλονίκη

Μιλώντας με τη Μοναξιά: Η παράσταση στη Θεσσαλονίκη

Η θεατρική παράσταση «Μιλώντας με τη Μοναξιά», που ανέβηκε με επιτυχία το φθινόπωρο στην Αθήνα και την Πάτρα, ανεβαίνει και

στην Θεσσαλονίκη για μία μόνο παράσταση την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 στις 8:30μμ στο Θέατρο Τέχνης «Ακτίς Αελίου» (Χριστοπούλου 12).  

 

ΤΟ ΕΡΓΟ:


Τέσσερα αφηγηματικά κείμενα με τη μορφή εσωτερικών μονολόγων, δύο άντρες και μια γυναίκα μάς περιγράφουν μικρές καθημερινές στιγμές της ζωής μας. Γρήγορες εναλλαγές εικόνων, όνειρα, πόνοι, ελπίδες, χαμένες αγάπες, αναμνήσεις ζωής, ένα δάκρυ. Εφτά φωνές καρδιάς, ως συνδετικός κρίκος των αφηγήσεων, σε μια πόλη μεταλλαγμένη, ψάχνουν να βρουν καταφύγιο σε μια απατηλή ζωή που τους οδήγησε η αγάπη, η ανάγκη και η λύπη.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:


Ηθοποιία - Αφήγηση:
Ανδρέας Ζάκας
Νίκος Καρίμπας
Ελένη Δεϊση

 

Ιδέα - Κείμενα: Νίκος Καρίμπας
Μουσική επιμέλεια τραγουδιών: Νίκος Καρίμπας
Video wall: Νίκος Καρίμπας, Χρυσούλα Σταμπέλου
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζάκας, Νίκος Καρίμπας
Κοστούμια: Νίκος Καρίμπας, Ανδρέας Ζάκας
Κατασκευή σκηνικών: Ανδρέας Ζάκας
Χορογραφία: Σταύρος Καλαματιανός
Μουσική επένδυση κειμένων: Γιώργος Πρινιωτάκης
Αφίσα: Δημήτρης Κατσουλάκος
Πρόγραμμα: Νίκος Καρίμπας
Φωτογραφίες: Κώστας Παπαγιάννης
(Η φωτογράφηση έγινε στο Θέατρο της Ημέρας)

 

Ακούγονται οι φωνές των: Friederike Steudel, Πόπης Αστεριάδη, Μανώλη Χατζημανώλη, Μαρίας Φωτίου, Εύας Κανέλλη, Στέλλας Μακρή και Δημήτρη Γακιόπουλου.


Ακούγονται τραγούδια από τους δίσκους: Ανοιχτή ακρόαση , Σε μια γωνία της καρδιάς, Νύχτα ανώνυμη, Στην ομίχλη σου, Μέσα στο όνειρο, Παράξενες αγάπες σε στίχους Νίκου Καρίμπα, Νίκου Πολύζου, Βαγγέλη Βουτσίνου, Γιάννη Ξηρομερίτη, πάνω σε μουσική Νίκου Πιτλόγλου, Γιώργου Δεσποτίδη, Γιώργου Μπακαλίδη, Νίκου Καρίμπα.


Στα χορευτικά που συνοδεύουν τα τραγούδια η Ελένη Δεϊση σε χορογραφίες του Σταύρου Καλαματιανού.
Την παράσταση κλείνει η Εύα Κανέλλη με το τραγούδι «Στον Υπολογιστή» των Νίκου Καρίμπα και Γιώργου Δεσποτίδη.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
H παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν: έξτρα παράσταση στη Β’ σκηνή του Θεάτρο Οδού Κεφαλληνίας
30.12.2016 10:13
Η παράσταση Η παράλειψη της Οικογένειας Κόλεμαν υποδέχεται το νέο έτος με μία επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου στις 18.30. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως και τις 10 Ιανουαρίου.
08.11.2016 10:21
Η παράσταση "Μια Απλή Ερωτική Ιστορία" των Ειρήνη Πατσούρου και Αχιλλέα Ψαλτόπουλου ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Αυτή η νύχτα μένει, σε σκηνοθεσία Κίρκης Κάραλη στην Θεσσαλονίκη
04.11.2016 14:18
Η θεατρική παράσταση «Αυτή η νύχτα μένει», που σκηνοθετεί η Κίρκη Καραλή και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, ξεκινά την διαδρομή της από τη Θεσσαλονίκη.
«Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά», της Γεωργίας Μαυραγάνη στο Θέατρο Θησείον
13.09.2016 11:00
Η επιτυχημένη παραγωγή του Μικρού Θεάτρου Αγρινίου «Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, μετά από μια σειρά παρουσιάσεων με μεγάλη αποδοχή σε Αγρίνιο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επανέρχεται στη σκηνή του θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, από τις 07 Οκτωβρίου και για λίγες παραστάσεις μόνο.
Τυφλόμυγα, από το Θέατρο του Άλλοτε στο Black Box
26.04.2016 16:49
Το Black Box στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί το Θέατρο του Άλλοτε και την παράσταση Τυφλόμυγα. Η πρώτη παράσταση στην Ελλάδα βασισμένη στο απόλυτο σκοτάδι.