Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι Εραστές του ονείρου του Ορφέα στο Gialino Up Stage

Οι Εραστές του ονείρου του Ορφέα στο Gialino Up Stage

Με τον πιο ωραίο και μελωδικό τρόπο κλείνουν οι μουσικές βραδιές του "Ορφέα" στο Gialino Up Stage, γι’ αυτή τη χρονιά. Η μουσική παρέα

των VAMA, που ιδρύθηκε, με αφορμή τους “Εραστές του ονείρου” του ΟΡΦΕΑ, αποτελείται από τον Μάκη Τζανή και τον Βασίλη Χαρδαλιά. Στα διάφορα μουσικά projects που δραστηριοποιούνται, τους συνοδεύουν φίλοι μουσικοί με τους οποίους έχουν διανύσει τον ίδιο δρόμο κατά καιρούς.

 

Στις 30 Δεκεμβρίου, στο Gialino Up Stage θα συμπράξουν μαζί με τον Ανδρέα Νικόλη (Τύμπανα και κρουστά) και τον Χρήστο Βασδάρη (ηλεκτρικό μπάσο). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι VAMA, προϋπήρχαν ως Capo Mono με αξιόλογες εμφανίσεις στο πλευρό του αείμνηστου Μάνου Ξυδούς, του Γιάννη Ζουγανέλη και του Βαγγέλη Ασημάκη.

 

Στη βραδιά αυτή θα εμφανιστούν (με αλφαβητική σειρά):

Έφη Καραγιάννη, Γιάννης Μυτιληναίος, Βασίλης Σαλταγιάννης, Νίκος Σμυρνάκης, Λεωνίδας Σώζος, αλλά και πολλοί επώνυμοι guests - έκπληξη!

 

Σας περιμένουμε σ’ αυτήν την  πλουραλιστική μουσική γιορτή μας, που θα την χαρακτηρίζει το νεανικό σφρίγος, το κέφι κι η αισιοδοξία, μαζί με υπέροχα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

 

Ελάτε προπαραμονή του νέου χρόνου να διασκεδάσετε με την μουσική παρέα του «Ορφέα»!
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λεωνίδας Σαραντόπουλος και ο Δημήτρης Βερδίνογλου live στο Beton 7
13.01.2017 13:50
To Beton7 παρουσιάζει το Jazz Live του Λεωνίδα Σαραντόπουλου (φλάουτο) και του Δημήτρη Βερδίνογλου (πιάνο). Οι δύο μουσικοί γνωρίζονται από το 2004 από την κοινή τους φοίτηση στο Ιόνιο Παν/μιο ενώ έχουν συμμετάσχει μαζί σε πολλές συναυλίες και μουσικά project σε όλη την Ελλάδα.
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Καλοκαιρινά live στο Roof Stage του GAZARTE!
20.07.2016 12:13
Η μουσική πρωταγωνιστεί όπως πάντα στο Roof Stage του Gazarte, άλλοτε για να μας ταξιδέψει, άλλοτε για να μας συγκινήσει, ή για να μας ξεσηκώσει και για να μετρήσουμε τις αντοχές μας στο χορό.
Με τα τραγούδια θα σου πω: Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 13:46
Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς θα παρουσιάσει για δύο μουσικές παραστάσεις, την Παρασκευή 20 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2016, το συνθετικό του έργο στο Ρυθμός Stage.
Μουσικά θροΐσματα και ακούσματα στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
15.03.2016 12:51
O Σύλλογος «ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ» διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 την ετήσια Μουσική Βραδιά «Μουσικά θροΐσματα και ακούσματα» με γνωστά και αγαπημένα κλασικά έργα στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.