Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Οι Εραστές του ονείρου του Ορφέα στο Gialino Up Stage

Οι Εραστές του ονείρου του Ορφέα στο Gialino Up Stage

Με τον πιο ωραίο και μελωδικό τρόπο κλείνουν οι μουσικές βραδιές του "Ορφέα" στο Gialino Up Stage, γι’ αυτή τη χρονιά. Η μουσική παρέα

των VAMA, που ιδρύθηκε, με αφορμή τους “Εραστές του ονείρου” του ΟΡΦΕΑ, αποτελείται από τον Μάκη Τζανή και τον Βασίλη Χαρδαλιά. Στα διάφορα μουσικά projects που δραστηριοποιούνται, τους συνοδεύουν φίλοι μουσικοί με τους οποίους έχουν διανύσει τον ίδιο δρόμο κατά καιρούς.

 

Στις 30 Δεκεμβρίου, στο Gialino Up Stage θα συμπράξουν μαζί με τον Ανδρέα Νικόλη (Τύμπανα και κρουστά) και τον Χρήστο Βασδάρη (ηλεκτρικό μπάσο). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι VAMA, προϋπήρχαν ως Capo Mono με αξιόλογες εμφανίσεις στο πλευρό του αείμνηστου Μάνου Ξυδούς, του Γιάννη Ζουγανέλη και του Βαγγέλη Ασημάκη.

 

Στη βραδιά αυτή θα εμφανιστούν (με αλφαβητική σειρά):

Έφη Καραγιάννη, Γιάννης Μυτιληναίος, Βασίλης Σαλταγιάννης, Νίκος Σμυρνάκης, Λεωνίδας Σώζος, αλλά και πολλοί επώνυμοι guests - έκπληξη!

 

Σας περιμένουμε σ’ αυτήν την  πλουραλιστική μουσική γιορτή μας, που θα την χαρακτηρίζει το νεανικό σφρίγος, το κέφι κι η αισιοδοξία, μαζί με υπέροχα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

 

Ελάτε προπαραμονή του νέου χρόνου να διασκεδάσετε με την μουσική παρέα του «Ορφέα»!
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Με τα τραγούδια θα σου πω: Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 13:46
Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς θα παρουσιάσει για δύο μουσικές παραστάσεις, την Παρασκευή 20 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2016, το συνθετικό του έργο στο Ρυθμός Stage.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον cinema + stage
02.02.2016 14:54
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές με μία νέα μουσικοθεατρική (τι;) παράσταση στην Αθήνα! Αυτή τη φορά στο ΙΛΙΟΝ cinema + stage! Για 6 μέρες, 2 παρασκευοσαββατοκύριακα (5, 6, 7 και 12, 13, 14 του Φλεβάρη) η αίθουσα του ιστορικού κινηματογράφου του κέντρου της Αθήνας μετατρέπεται σε χώρο χειμερινών βουτιών με μουσικές, πρόζα και βίντεο αρτ.
Lucky Thirteen: Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ στο Βοτανικός Live Stage
23.12.2015 11:55
Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ αδειάζουν από τα συρτάρια τους μουσικές 13 χρόνων σε μια μεγάλη συναυλία, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE.
Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
18.12.2015 10:37
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Παρασκευή στις 3: συναυλίες στη βιβλιοθήκη», η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους μαθητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες και παρουσιάζει μία πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία.