Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Γιώργος Κοντραφούρης και Baby Trio live στο TAF

Γιώργος Κοντραφούρης και Baby Trio live στο TAF

Από τα σημαντικότερα ονόματα στο χώρο της τζαζ, ο Γιώργος Κοντραφούρης και το trio του, θα  κινηθεί μουσικά από το χαρακτηριστικό του ιδίωμα της

νεορετρό τζαζ μέχρι original συνθέσεις την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011.

 

Ο Γιώργος Κοντραφούρης θεωρείται από τους σημαντικότερους μουσικούς hammond organ στην Ευρώπη, με σημαντική παρουσία στην διεθνή μουσική σκηνή και δισκογραφία . Έχει σπουδάσει κλασικό πιάνο , ενώ από νωρίς έστρεψε το ενδιαφέρον του στη τζαζ. Έχει ηχογραφήσει πέντε προσωπικά άλμπουμ, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές δισκογραφικές δουλειές σημαντικών μουσικών της τζαζ.


 
Γιώργος Κοντραφούρης  - hammond organ
Κωνσταντίνος – κιθάρα
Βασίλης Ποδαράς - drums
 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Κοντραφούρης καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
03.01.2017 16:19
Το Alex Drakos Trio μας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar του Bios. Αυτήν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 καλεσμένος του trio o Γιώργος Κοντραφούρης μοιράζεται τη σκηνή μαζί τους σε μια μοναδική σύμπραξη.
Haig Yazdjian και Kryftό trio live στο Άλικο
28.04.2016 15:33
Το Σάββατο 7 Μαΐου στο φιλόξενο Άλικο ο Haig Yazdjian προσκαλεί τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης στις Τρίτες Παράλληλες του Πόρτα
18.03.2016 13:59
Το νέο κουαρτέτο του Γιώργου Κοντραφούρη θα εμφανιστεί για μία συναυλία στο Θέατρο Πόρτα, σε καινούργιες συνθέσεις του ίδιου καθώς και των άλλων μελών του κουαρτέτου.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης και το Baby Trio στο Τρένο στο Ρουφ
07.03.2016 15:14
Ο Γιώργος Κοντραφούρης και το Baby Trio θα εμφανιστούν για μία jazz βραδιά το Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 21:30, στο Θεατρικό Βαγόνι του Τρένου στο Ρουφ.
George Spanos Τrio & Guests live στον Ιανό
19.01.2016 17:08
Η φθινοπωρινή δισκογραφική δουλειά - έκπληξη που πλαισίωσαν οι σημαντικότεροι σύγχρονοι σολίστες της Ελληνικής Jazz – και όχι μόνο - σκηνής (Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κοντραφούρης, Τάκης Πατερέλης, Δημήτρης Τσάκας, Αστέριος Παπασταματάκης, Ζωή Τηγανούρια & Γιάννης Παχίδης) και είναι πρώτο στην προτίμηση του κοινού (Jazzonline.gr Readers Poll 2015), παρουσιάζεται ξανά στον αγαπημένο χώρο του Ιανού.