Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Animate your mind!

Animate your mind!
Μονοδένδρι Ιωαννίνων. Μια ειδυλλιακή περιοχή με φως, νερό, τηλέφωνο και πολύ, μα πολύ θέα. Όχι, δεν πρόκειται για τουριστικό οδηγό, αλλά την κωμόπολη που θα φιλοξενήσει από τις 18 έως 28 Ιουλίου, την 1η Animart 2007.

Μονοδένδρι Ιωαννίνων. Μια ειδυλλιακή περιοχή με φως, νερό, τηλέφωνο και πολύ, μα πολύ θέα. Όχι, δεν πρόκειται για τουριστικό οδηγό, αλλά την κωμόπολη που θα φιλοξενήσει από τις 18 έως 28 Ιουλίου την 1η Animart 2007.

Η πρώτη τέτοια διοργάνωση, με τίτλο Animate your mind, πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 28 Ιουλίου. Το Μονοδένδρι Ιωαννίνων βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας, αφού ετοιμάζεται να υποδεχτεί το θεσμό και τους εξήντα συμμετέχοντές του.

Ο θεσμός απευθύνεται σε όλους εκείνους που αγαπούν τα κινούμενα σχέδια και ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν κάποια δουλειά τους. Στο πλαίσιο της Αnimart θα υπάρξουν συναυλίες , προβολές, εκδρομές, εργαστήρια, παραδοσιακά πανηγύρια και πολλά άλλα.

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κινουμένων Σχεδίων που οργανώνει για πρώτη φορά το θεσμό της Animart, προσφέρει στο κοινό ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων γύρω από την κινούμενη εικόνα που αφορά τους τομείς: animation, video art, digital art, web art, mobile art και κινηματογράφο.

Καταξιωμένοι Ελληνες και ξένοι ακαδημαϊκοί και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, καταξιωμένοι καλλιτέχνες και θεσμικοί εκπρόσωποι του πολιτισμού θα κληθούν να καταθέσουν και να μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους.

Στο πλαίσιο της 1ης Animart, το κοινό θα έχει την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να διασκεδάσει παρακολουθώντας τα κόμικς της ομάδας Inkorrekt.

INFO
1η Animart: Μονοδένδρι Ιωαννίνων.
Από 18 έως 28 Ιουλίου

Σχετικές ειδήσεις
The mind is a gap, η εγκατάσταση των Τάκη Ζερδεβά και Μάκη Φάρου στο Beton7
08.12.2016 10:10
Το Beton7 Gallery παρουσιάζει την εγκατάσταση των Τάκη Ζερδεβά και Μάκη Φάρου με τίτλο Τhe mind is a gap.
Rolling Stones: Έκθεση της Όλγας Γουλανδρή στη γκαλερί Spyral Art και στο Mykonos Blu Hotel
11.07.2016 15:54
Η Όλγα Γουλανδρή, επιστρέφει στη Μύκονο, από 22 έως 31 Ιουλίου 2016 στην γκαλερί Spyral Art, με την έκθεση της «Rolling Stones», έργα από την οποία θα εκτεθούν και στο ξενοδοχείο MΥΚΟΝΟS BLU, από 26 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου 2016.
Καλωσορίσατε - Η Ευρωπαϊκή Φιλοξενία και τα Σύνορά της: έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης Μορφές
18.04.2016 10:46
Η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστημίο Ιωαννίνων η International Society for Cultural - Historical and Activity Research, η Αίθουσα Τέχνης Μορφές και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων - Ελαιουργείον, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα XANIaRT 2016 - Εικαστικές Διαδρομές στο Νομό Χανιών, παρουσιάζουν την εικαστική δράση Καλωσορίσατε - Η Ευρωπαϊκή Φιλοξενία και τα Σύνορά της.
Σκοτεινή επταετία, 1967-1974: η δικτατορία των συνταγματαρχών: η έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων
12.04.2016 16:10
Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και ο Δήμος Ιωαννιτών διοργανώνουν έκθεση με τίτλο «Σκοτεινή επταετία, 1967-1974: η δικτατορία των συνταγματαρχών» στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στις 19:30.
A Sound Mind in a Sound Body: ομαδική έκθεση στην Alma gallery
06.04.2016 12:30
Η Alma Gallery στην Αθήνα υποδέχεται την ομαδική έκθεση “A Sound Mind in a Sound Body”: τέσσερις νέοι εικαστικοί παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή για μια σύγχρονη ανθρωποκεντρική ζωγραφική μέσα από έργα και σχέδια με μολύβι, μελάνι και κάρβουνο.