Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

All is full of love στο Beton 7

All is full of love στο Beton 7

Η Αθηνά Ρούτση και ο Γιώργος Παλαμιώτης με αφετηρία τη μουσική της Bjork θα παρουσιάσουν στο Beton7 ένα μοναδικό duet project με τίτλο

«All is full of love» στις 18 και 25 Νοεμβρίου 2011.

Ο ήχος του ντουέτου άλλες φορές δίνει την εντύπωση ενός παγωμένου στον χρόνο τοπίου και άλλες ενός τρένου εκτός ελέγχου έτοιμου να εκτροχιαστεί στην επόμενη στροφή. Οι μουσικές της Βjork αλλάζουν, ξετυλίγονται, το μπάσο και η φωνή αυτοσχεδιάζουν, δημιουργούν καινούργιους ήχους, χρώματα, συναισθήματα. Μια ζωντανή πρόβα με διαδραστικό χαρακτήρα, ερμηνείες και ενέργεια.

 

Η Αθηνά Ρούτση, μουσικός και ερμηνεύτρια με πολλές συνεργασίες και μουσική πορεία, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κινείται live και δισκογραφικά σε πιο πειραματικούς δρόμους, από την jazz σκηνή μέχρι τη dance και το trip hop.  Ο Γιώργος Παλαμιώτης είναι ένας από τους λίγους Έλληνες μουσικούς που πραγματικά έχει δημιουργήσει ένα δικό του ήχο και προσέγγιση στο μπάσο, χωρίς όρια και περιορισμούς.
Χορεύει ο Γρηγόρης Γαϊτανάρος.

Σχετικές ειδήσεις
Ραντεβού στη Μικρή Επίδαυρο!
14.06.2016 12:27
Το πρόγραμμα της «Μικρής Επιδαύρου», που φέτος εκτείνεται από 1η έως 30 Ιουλίου, περιλαμβάνει έξι ενδιαφέρουσες μουσικές αλλά και θεατρικές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το φιλοθεάμον κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει: Δύο συναυλίες ελληνικής μουσικής, μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, δύο ιδιαίτερες θεατρικές παραστάσεις και μία θεατρική "έκπληξη" ...από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!
THEArTistatement: πρόγραμμα παραστάσεων στο Beton 7
10.06.2016 10:46
Το Beton 7 φιλοξενεί τις παραστάσεις της πλατφόρμας THEArTistatement, από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου 2016.
Murder and Love in Shakespeare: Αποσπάσματα από Σαιξπηρικά έργα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
06.05.2016 12:24
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί το Murder and Love in Shakespeare, μία παράσταση - παρουσίαση με αποσπάσματα μονολόγων και σκηνών από Σαιξπηρικά έργα.
Το «Live Love Ride» μετακομίζει στο θέατρο Αλκμήνη
02.12.2015 15:42
Με κεντρικό σύνθημα «Το κράνος σου πάει» #to_kranos_soy_paei η θεατρική παράσταση «LIVE LOVE RIDE», ανοίγει φέτος για πρώτη φορά στο κοινό από τις 5 Δεκεμβρίου 2015 στο θέατρο Αλκμήνη, το τεράστιο κοινωνικό θέμα των νέων που πέφτουν καθημερινά θύματα της ασφάλτου.
Live Love Ride του Στρατή Πανούριου στο θέατρο Προσκήνιο
30.10.2015 17:27
Με κεντρικό σύνθημα «Το κράνος σου πάει» #to_kranos_soy_paei η θεατρική παράσταση «LIVE LOVE RIDE», ανοίγει φέτος για πρώτη φορά στο κοινό από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στο θέατρο Προσκήνιο, το τεράστιο κοινωνικό θέμα των νέων που πέφτουν καθημερινά θύματα της ασφάλτου.