Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

The Mission live στο Fuzz Club

The Mission live στο Fuzz Club
Η σημαντικότερη gothic rock συναυλία της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο Fuzz Club όταν οι Mission θα ανέβουν στη σκηνή την Παρασκευή

4 Νοεμβρίου 2011 για να γιορτάσουν μαζί με το αγαπημένο τους ελληνικό κοινό 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

 

Ο Wayne Hussey, o Craig Adams και ο Simon Hinkler ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τραγούδια μόνο από τα albums που ηχογράφησαν με το αρχικό line up, σε ένα μοναδικό best of show!

 

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Hussey, αυτό το show έχει να κάνει μόνο με τη νοσταλγία κάτι που το γκρουπ τηρεί πιστά όπως φαίνεται από τις εκρηκτικές συναυλίες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη, στα πλαίσια της περιοδείας τους.

 

Τη βραδιά ανοίγουν οι Common Sense

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Οι Crippled Black Phoenix live στο Fuzz Live Music Club
13.10.2016 10:19
Η progressive rock μπάντα από τη Βρετανία, με τους όλο και περισσότερους φίλους στη χώρα μας, θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.
Οι Oceans Of Slumber live στο Fuzz
09.09.2016 15:01
Οι Oceans Of Slumber, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και ανερχόμενα συγκροτήματα του σκληρού ήχου έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Fuzz Live Music Club!
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!
Οι Gang Of Four live στο Fuzz Live Music Club
10.02.2016 12:33
Οι Gang Of Four, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της βρετανικής post punk σκηνής έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club!