Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Παραστάσεις από το Καλλιτεχνικό Σχολείο του Γέρακα στον Πολυχώρο του Νέου Κόσμου

Παραστάσεις από  το Καλλιτεχνικό Σχολείο του Γέρακα στον Πολυχώρο του Νέου Κόσμου
Στα πλαίσια της διοργάνωσης «Η Πόλη Ανοίγεται στα Παιδιά» μιας πρωτοβουλίας του Πολιτισμικού

Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων έτσι ώστε το φετινό φθινόπωρο να γεμίσει ψυχαγωγικές δραστηριότητες και γόνιμες δημιουργίες έκφρασης συναισθημάτων από παιδιά και εφήβους, το Καλλιτεχνικό Σχολείο του Γέρακα θα παρουσιάσει δύο θεατρικές παραστάσεις.

 

Συγκεκριμένα:

Το βράδυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί η παράσταση με τίτλο «Η δική μας Αντιγόνη» σε κείμενο γραμμένο από μαθητές και μαθήτριες της Γ΄Λυκείου Θεάτρου και θεατρικό δρώμενο αντίστοιχα από την Α΄Λυκείου Θεάτρου, με τίτλο «Τα Προσωπεία και οι 50 Κόρες». 

Σχετικές ειδήσεις
Ο μικρός Χίτλερ, του Arnold Bernfeld στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
20.09.2016 13:52
Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου η παράσταση Ο μικρός Χίτλερ, αυτή τη φορά στην Κεντρική Σκηνή, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Θέατρο του Νέου Κόσμου: Προσφορά όλα τα εισιτήρια μέχρι 24/9 με 7€
14.09.2016 14:48
Πλούσια και ενδιαφέρουσα η χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Με σταθερή προσήλωση στην ουσία της τέχνης και την υψηλή ποιότητα, 21 διαφορετικές παραστάσεις περιμένουν το θεατρόφιλο κοινό και φέτος.
Θέατρο του Νέου Κόσμου: Θεατρικές παραστάσεις 2016 - 2017
12.09.2016 17:38
Το πλούσιο ρεπερτόριο του ανακοίνωσε το Θέατρο του Νέου Κόσμου για τη νέα σεζόν 2016 - 2017. Αναλυτικά οι φετινές παραστάσεις:
Δύο μονόλογοι της Christine Brückner με την Ευαγγελία Βαλσαμά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
16.03.2016 10:50
Η ΤΕΧΝΗ ART PATMOS παρουσιάζει από το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου σε παράλληλες παραστάσεις, δύο μονολόγους, της Christine Brückner, «ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ, ΝΕΚΡΕ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ;» και «ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΥΣΔΑΙΜΟΝΑ!» σε σκηνοθεσία Barbara Hoffmann και Till Sterzenbach, με την Ευαγγελία Βαλσαμά.
Εάν είχες μιλήσει Δυσδαιμόνα!, της Christine Brückner στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
02.02.2016 13:26
Η ΤΕΧΝΗ ART PATMOS παρουσιάζει στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου από το Σάββατο 19 Μαρτίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή για έξι μόνο παραστάσεις μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου, τον μονόλογο της Christine Brückner «ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΥΣΔΑΙΜΟΝΑ!» σε σκηνοθεσία Barbara Hoffmann, Till Sterzenbach με την Ευαγγελία Βαλσαμά στον ομώνυμο ρόλο.