Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

O Λόλεκ live στο Κοο-Κοο

O Λόλεκ live στο Κοο-Κοο
Το φθινόπωρο του 2009 έκανε μία από τις πρώτες του εμφανίσεις ως "Lolek" στη σκηνή του Koo-Koo. Τότε υπήρχε μόνο ένα άλμπουμ το "alone" και ο Γιάννης Αναγνωστάτος ήταν ο νέος μουσικός που "κέρδισε" το κοινό. Έκτοτε ακολούθησαν πολλές συναυλίες και live εμφανίσεις, προέκυψαν συνεργασίες (Matt Elliott) και ρεμπέτικοι πειραματισμοί επί σκηνής, προστέθηκε ένα δεύτερο άλμπουμ στο ενεργητικό του. Και επειδή η ζωή κύκλους κάνει, ο Λόλεκ με τη νέα μπάντα του, τους δύο δίσκους του, τα καινούργια τραγούδια που ετοιμάζει με τον Βελερεφόντη, θα ανέβει και πάλι στη σκηνή του Κoo-Koo στις 16 Οκτωβρίου...
Σχετικές ειδήσεις
Theodore - Are We There Yet: Χειμερινές live εμφανίσεις
18.11.2016 17:10
O Theodore συνεχίζει την περιοδεία του αυτόν τον χειμώνα με συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας, παρουσιάζοντας κομμάτ ια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Valley of the Sun και Dot Legacy live στο Death Disco
01.09.2016 12:36
Οι Valley of the Sun επιστρέφουν στην Αθήνα όπως υποσχέθηκαν πέρσι στο Full Throttle JAM vol.2, αυτή τη φορά με μπασίστα, τους DOT LEGACY που θα τουράρουν μαζί στην Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο αλλά και το νέο τους άλμπουμ “Volume Rock“ που σπάει κόκαλα και κυκλοφορεί από τη Fuzzorama Records.
Η Μαρία Λατσίνου live στο Κελάρι Athenaeum
16.05.2016 10:49
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Τελευταίο live της για αυτή τη σαιζόν, πριν αρχίσει τις εμφανίσεις της εκτός Αθηνών για το καλοκαίρι, την Κυριακή 22 Μαΐου στο Κελάρι Athenaeum, στο Θησείο.
Η Μαρία Λατσίνου επιστρέφει στο Ίλιον Plus
24.03.2016 12:11
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Κορύφωση αυτών η συναυλία στο ΙΛΙΟΝ plus την Κυριακή 3 Απριλίου η οποία θα ηχογραφηθεί με σκοπό τμήμα αυτής να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Puzzlemusik.