Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

H Joanna Drigo live στο Σταυρό του Νότου club

H Joanna Drigo live στο Σταυρό του Νότου club
Η Joanna Drigo επιστρέφει στο club του «Σταυρού του Νότου» για μια μοναδική μουσική βραδιά στις αρχές του Οκτώβρη και συγκεκριμένα την Τρίτη

4 Οκτωβρίου 2011.

Ξεχάστε ό, τι έχετε δει μέχρι τώρα! Σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα , η Joanna Drigo θα παρουσιάσει μια παράσταση με κεντρικό θέμα τον Έρωτα στα άκρα και τις διαφορετικές πλευρές του μέσα απ’ τα μάτια μιας γυναίκας. Μέσα απ’ τα κομμάτια που θα ερμηνεύσει, όλα ετερόκλητα μεταξύ τους, θα τη δούμε να ερωτεύεται, να αγαπάει, να παθιάζεται και να πονάει.

 


Οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες σε συνδυασμό με την αμεσότητα και τη ζεστή της παρουσία, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Απ’ το πρόγραμμα δε θα λείψουν και κομμάτια δικά της που όλοι έχουμε αγαπήσει («Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και η «Βίκυ») καθώς επίσης και κομμάτια απ’ την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά, που θα ακουστούν για πρώτη φορά!
Με άκρως ανανεωμένο ήχο,  η Joanna Drigo  υπόσχεται να χαρίσει μια παράσταση που θα κλιμακώσει τα συναισθήματα στο κοινό και θα μας κάνει όλους να ταυτιστούμε…  

 

                            
Μαζί της παίζουν οι: Κοσμάς Μπρούσαλης (Τύμπανα), Γιάννης Δημάκος (Κιθάρα), Ιάσονας Καφετζής (Κιθάρα), Γιάννης Πριόβολος (Μπάσο)

 

Στο Σταυρό του Νότου (Plus) την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Radio Nowhere - Bruce Springsteen Tribute Band live στο Σταυρό του Νότου
23.01.2017 15:56
This is Radio Nowhere! Is there anybody alive out there? Η πρώτη και μοναδική ελληνική tribute band στη μουσική και τα τραγούδια του «αφεντικού» Bruce Spingsteen, επιστρέφει με το πρώτο της live για το 2017 στο club του Σταυρού του Νότου!
Kulamacus The Band  live στο Σταυρό του Νότου Club
05.01.2017 14:41
Οι Kulamacus The Band θα εμφανιστούν live στο Σταυρό του Νότου Club, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.
Η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει για δύο live στο Σταυρό του Νότου
01.11.2016 16:12
Εκεί όπου ξεκίνησε τις προσωπικές της εμφανίσεις, η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει και μας δίνει τα πρώτα ραντεβού της σεζόν, στη σκηνή του Σταυρού Του Νότου Club, τις Πέμπτες 10 και 17 Νοέμβρη.
Η Joanna Drigo για πρώτη φορά live στη Ρότα
18.07.2016 14:09
Η Joanna Drigo έρχεται για πρώτη φορά στη Ρότα τη Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.