Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

H Joanna Drigo live στο Σταυρό του Νότου club

H Joanna Drigo live στο Σταυρό του Νότου club
Η Joanna Drigo επιστρέφει στο club του «Σταυρού του Νότου» για μια μοναδική μουσική βραδιά στις αρχές του Οκτώβρη και συγκεκριμένα την Τρίτη

4 Οκτωβρίου 2011.

Ξεχάστε ό, τι έχετε δει μέχρι τώρα! Σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα , η Joanna Drigo θα παρουσιάσει μια παράσταση με κεντρικό θέμα τον Έρωτα στα άκρα και τις διαφορετικές πλευρές του μέσα απ’ τα μάτια μιας γυναίκας. Μέσα απ’ τα κομμάτια που θα ερμηνεύσει, όλα ετερόκλητα μεταξύ τους, θα τη δούμε να ερωτεύεται, να αγαπάει, να παθιάζεται και να πονάει.

 


Οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες σε συνδυασμό με την αμεσότητα και τη ζεστή της παρουσία, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Απ’ το πρόγραμμα δε θα λείψουν και κομμάτια δικά της που όλοι έχουμε αγαπήσει («Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και η «Βίκυ») καθώς επίσης και κομμάτια απ’ την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά, που θα ακουστούν για πρώτη φορά!
Με άκρως ανανεωμένο ήχο,  η Joanna Drigo  υπόσχεται να χαρίσει μια παράσταση που θα κλιμακώσει τα συναισθήματα στο κοινό και θα μας κάνει όλους να ταυτιστούμε…  

 

                            
Μαζί της παίζουν οι: Κοσμάς Μπρούσαλης (Τύμπανα), Γιάννης Δημάκος (Κιθάρα), Ιάσονας Καφετζής (Κιθάρα), Γιάννης Πριόβολος (Μπάσο)

 

Στο Σταυρό του Νότου (Plus) την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Joanna Drigo για πρώτη φορά live στη Ρότα
18.07.2016 14:09
Η Joanna Drigo έρχεται για πρώτη φορά στη Ρότα τη Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.
Η Ευτυχία Μητρίτσα ζωντανά στον Σταυρό του Νότου Club
10.02.2016 15:41
Η Ευτυχία Μητρίτσα μετά από πολλές σημαντικές συνεργασίες επί σκηνής επιστρέφει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 για μία βραδιά στο Club του Σταυρού του Νότου, αυτή τη φορά μόνη, με ένα πρόγραμμα - προσωπογραφία.
Η Σαββέρια Μαργιολά live στο Σταυρό του Νότου Club
10.11.2015 15:59
Η Σαββέρια Μαργιολά έρχεται για μία μόνο παράσταση τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου Club.
Βαγγέλης Καζαντζής & Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου Club
04.11.2015 15:09
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου (Club) την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Χρήστου Θηβαίου.