Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στα Public σε Θεσσαλονίκη και Βόλο

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στα Public σε Θεσσαλονίκη και Βόλο
Τα καταστήματα Public στη Θεσσαλονίκη και στον Βόλο υπόσχονται μαγικές μουσικές εκδηλώσεις συντροφιά με τον Σταμάτη Σπανουδάκη ...

 

Συγκεκριμένα ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης θα σας περιμένει στα καταστήματα Public στην Θεσσαλονίκη - Στοά Χιρς - στις 30 Αυγούστου και ώρα 12.00 και στο Βόλο στις 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00, για μια εκ βαθέων αναπάντεχη συζήτηση-συνέντευξη, για τις συναυλίες που θα δώσει αλλά και τον τελευταίο του έργο Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου.

 

Πρόκειται για έναν αλλιώτικο δίσκο που ταξιδεύει το κοινό μέσα από τις κιθάρες και τους γνωστούς ήχους που χαρακτηρίζουν τον καλλιτέχνη. Ο δίσκος αυτός έρχεται τρία περίπου χρόνια μετά τον Αλέξανδρο ΙΙ υποδηλώνοντας τη διάθεση του δημιουργού του να αποστασιοποιηθεί για λίγο από τις πιο επικές ενορχηστρωτικές διαθέσεις του και να χαθεί στις κιθάρες.

 

Μαζί του η Ιροντίνα και ο Δημήτρης Γιαννακάκης, θα δώσουν μια προσωπική μουσική νότα, στα λόγια του.

 

Παράλληλα με τις μουσικές στιγμές που θα χαρίσουν τα Public στο κοινό τους, προσφέρουν αποκλειστικά για τους πελάτες του Βόλου και της Θεσσαλονίκης το soundtrack της ταινίας ΝΥΦΕΣ με κάθε αγορά cd του συνθέτη.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Allah - Las live σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο
04.11.2016 14:50
Οι Allah - Las επιστρέφουν στην Ελλάδα για τρία live σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο!
Μια προσευχή για την Ελλάδα: Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Ηρώδειο
04.08.2016 14:21
Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, ώρα 9:00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί για μία μοναδική μεγάλη συναυλία με τίτλο «Μια προσευχή για την Ελλάδα».
Μια συναυλία για την Κέρκυρα... με τον Σταμάτη Σπανουδάκη
28.07.2016 14:59
Στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας μπροστά από το ναό του Αγίου Γεωργίου, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, ώρα 9:00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί για μία μοναδική μεγάλη συναυλία με τίτλο «Μια συναυλία για την Κέρκυρα».
«Όλοι ένα» Φίλα με: Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε καλοκαιρινή περιοδεία
16.06.2016 14:28
Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη, μετά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Σταμάτης Κραουνάκης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού σε όλη την Ελλάδα!
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.03.2016 17:16
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης) την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, ώρα 8.30 μ.μ., ο Σταμάτης Σπανουδάκης παρουσιάζει τον νέο δίσκο* του, Ηλιοποτισμένη, αφιερωμένο στην «ελεύθερη ψυχή», την «ευλογημένη χώρα», την Ελλάδα.