Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Σαλιγκάρι στην πέτρα

Σαλιγκάρι στην πέτρα
Ο Εκδοτικός Οίκος Π. Κυριακίδης κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικό βιβλίο- άλμπουμ και το παρουσιάζει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Παλιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2007.

Το καινούριο απόκτημα του Εκδοτικού Οίκου Π. Κυριακίδης είναι το αποτέλεσμα της υπέροχης δουλειάς του Μιχάλη Λεβέντη, το οποίο τιτλοφορείται «Σαλιγκάρι στην πέτρα».

Ευτράπελα, βιώματα, πνευματικές αναζητήσεις, ψυχικές ανησυχίες, εικαστική αντίληψη με κείμενα και εικόνες, υπέροχα συνδυασμένα, σ’ ένα καταπληκτικό άλμπουμ.

Η παρουσίαση του άλμπουμ θα πραγματοποιηθεί από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Γιώργο Βιδάλη και τον συγγραφέα Γιώργο Γεωργόπουλο.

Info
Σαλιγκάρι στην πέτρα, Μιχάλης Λεβέντης
Παρουσίαση: Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Παλιό Ελαιουργείο Ελευσίνας (πλάι στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ)

Σχετικές ειδήσεις
Κική Δημουλά και Anise Koltz, δύο μεγάλες φωνές της ευρωπαϊκής ποίησης στο Γαλλικό Ινστιτούτο
26.10.2016 10:43
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, στο πλαίσιο του κύκλου «Λέξεις επί σκηνής» μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την ποιήτρια του Λουξεμβούργου Anise Koltz, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας ενός νέου τόμου της σειράς Ποίηση του εκδοτικού οίκου Gallimard (Somnambule du jour) όπου παρουσιάζεται επιλογή ποιημάτων της. Η Anise Koltz έρχεται να μοιραστεί το υψηλό της όραμα για την αποστολή της λογοτεχνίας με την ποιήτρια Κική Δημουλά, μια εξέχουσα φυσιογνωμία της σύγχρονης ελληνικής ποίησης.
Παίζουμε λογοτεχνία; - Αχιλλέας Κυριακίδης
22.08.2016 10:38
Από τις εκδόσεις Opera κυκλοφορεί το βιβλίο, Παίζουμε λογοτεχνία; Το OuLiPo και η σοβαρότητα του παιχνιδιού σε ανθολόγηση - επιμέλεια Αχιλλέα Κυριακίδη.
 Εγώ κι ο θάνατός μου - Αλέξανδρος Βέλιος
16.06.2016 10:16
Από τις εκδόσεις Ροές μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του Αλέξανδρου Βέλιου, Εγώ κι ο θάνατός μου (Το δικαίωμα στην ευθανασία).
Ο Γιώργος Κακουλίδης παρουσιάζει τον Μίστερ Μπούλντογκ
01.04.2016 09:36
O Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και τα Public έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος Μίστερ Μπούλντογκ του Γιώργου Κακουλίδη την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public.
Παρουσίαση του βιβλίου  Η Οργή του Ανδρέα!
03.02.2016 09:57
Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Α. Παπανδρέου με τίτλο Η Οργή του Ανδρέα!