Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Τριάντα βιβλία για διάβασμα

Τριάντα βιβλία για διάβασμα
Η θερινή ραστώνη είναι η καλύτερη ευκαιρία για διάβασμα. Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Γρηγόρης Χαλιακόπουλος , επιλέγει και προτείνει τα βιβλία που ξεχώρισε.

Οι καλοκαιρινές διακοπές και οι ατελείωτες ώρες στην παραλία , είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να διαβάσουμε όλα όσα δεν προλάβαμε μέσα στους ιλιγγιώδεις ρυθμούς της καθημερινότητας.

Επιλέξτε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν βάλτε στο καθημερινό πρόγραμμα κάποιες ώρες διάβασμα και ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε και νοερά σε μέρη μαγικά.

Το Culturenow για να βοηθήσει την ομολογουμένως δύσκολη υπόθεση της επιλογής του βιβλίου που θα σας κάνει συντροφιά φέτος, παρουσιάζει 30 τίτλους και μια σύντομη περίληψη της υπόθεσης κάθε βιβλίου, για να επιλέξετε ευκολότερα αυτόν ή αυτούς, που θα βάλετε στις αποσκευές σας φεύγοντας από το σπίτι για διακοπές.

Σχετικές ειδήσεις
Τρεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον Τάκη Θεοδωρόπουλο
13.02.2017 10:32
Ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρόπουλος, με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο Στη χώρα του περίπου, επιχειρεί μια περιήγηση στην ενδοχώρα της ελληνικής κοινωνίας και στα μεγάλα κεφάλαια του συλλογικού της ασυνείδητου.
Ο Γρηγόρης Χαλιακόπουλος στη Στοά του βιβλίου
12.10.2016 10:47
Οι εκδόσεις Άγκυρα σας προσκαλούν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο «Το ανάθεμα – Η Νάντια της Γιόλακας» στη Στοά του βιβλίου.
Μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές βιβλίων από τις εκδόσεις Πεδίο
20.07.2016 10:02
Καλοκαίρι και διακοπές χωρίς βιβλία για διάβασμα δεν νοούνται…
Καλοκαιρινό Bazaar βιβλίου στο Discover your Way
13.07.2016 10:22
Για άλλη μια χρονιά , και στην καρδιά του καλοκαιριού, το Discover your Way στην Πάτρα δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν βιβλία, cds,dvds σε χαμηλές τιμές μέχρι τις 20 Αυγούστου 2016.
Βραβεία Βιβλίου Public 2016 για τρίτη χρονιά!
17.03.2016 16:16
Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, ανακοίνωσαν την έναρξη των Βραβείων Βιβλίου Public 2016 για τρίτη συνεχή χρονιά, του μοναδικού θεσμού στην Ελλάδα στον οποίο «κριτική επιτροπή» είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες! Από τις 15 Μαρτίου 2016, όλοι οι φίλοι του βιβλίου έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν μέσα από τις ψήφους τους αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς για τη χρονιά που πέρασε, μπαίνοντας στο ειδικά σχεδιασμένο www.publicbookawards.gr.