Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργης Χριστοδούλου στο Pure Bliss

Ο Γιώργης Χριστοδούλου στο Pure Bliss
Στον «κήπο» του Pure Bliss στο Σύνταγμα ο Γιώργης Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του σας καλούν για τρυφερές μουσικές - όπως ταιριάζουν στα ζεστά

καλοκαιρινά βράδια του Ιουλίου στο κέντρο της πόλης.

 

Τραγούδια από το πρόσφατο ισπανο-γαλλόφωνο άλμπουμ «Flâneur», που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, επιλογές από  τη δισκογραφία του Γιώργη Χριστοδούλου αλλά και μελωδίες των Randy Newman, Κ. Βήτα , Μάνου Χατζιδάκι κ.α.

 

Ιστορίες της πόλης, τραγουδιστά παραμύθια για περιπλανώμενους – «βοτανολόγους των πεζοδρομίων» και για κείνους που δεν ξέχασαν ποτέ το παιδί που ήταν οι ίδιοι κάποτε.

 

Για μια ακουστική κιθάρα, ένα κοντραμπάσο και μικρά παιδικά μουσικά όργανα .

 

Παίζουν οι μουσικοί: Alfred Ruci – κιθάρα | Αντώνης Αρβανίτης – κοντραμπάσο

Σχετικές ειδήσεις
Καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Τρένο στο Ρουφ
23.01.2017 17:22
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει με την «Καντάδα», τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου στο Mουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζει τον
13.01.2017 14:28
O Ιανός και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου - CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι». Θα μας ταξιδέψει με γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια του Αττίκ στις παρισινές γειτονιές των αρχών του 20ου αιώνα.
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Αυγουστιάτικη καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο café του Νομισματικού Μουσείου
04.08.2016 15:42
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στον αγαπημένο του κήπο, στην αυλή του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών για μια αυγουστιάτικη "Καντάδα".
Ο Γιώργης Χριστοδούλου live στο Χυτήριο
23.02.2016 09:58
Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται στο θέατρο Χυτήριο σε συνεργασία με το Friends Live Stage, για να παρουσιάσει το νέο του μουσικό project με τίτλο "Καντάδα" που ενθουσίασε το κοινό σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε cd.