Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Erin Sexton και Alexander Wilson στη Knot Gallery

Erin Sexton και Alexander Wilson στη Knot Gallery
Το συναυλιακό πρόγραμμα της Knot Gallery κλείνει για τη φετινή χρονιά με δύο καλλιτέχνες από τον Καναδά. Η Erin Sexton χρησιμοποιεί αυτοσχέδια

ηλεκτρονικά κυκλώματα, ηχογραφήσεις από ηλεκτρομαγνητικά κύματα, feedback και αναλογικά ηλεκτρονικά μέσα, και χτίζει μοναδικά ηχητικά περιβάλλοντα αντλώντας έμπνευση από τον ηλεκτροακουστικό αυτοσχεδιασμό, την free jazz, το μινιμαλισμό και τη drone. Πέρα από τη σόλο δουλεία της έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς της διεθνούς πειραματικής κοινότητας (Ignaz Schick, Bryan Eubanks, Greg Kelley, Jesse Kudler κ.α). Ο Alexander Wilson είναι media artist, μουσικός, σκηνοθέτης και ιδρυτής του Parabolik Guerilla Theatre (http://www.parabolikguerilla.com/).

 

Δραστηριοποιείται στο χώρο των διαδραστικών multimedia installations, καθώς και των live electronics, με μια σειρά από σόλο και ομαδικά πρότζεκτ. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα παρουσιάσουν από κοινού το καινούργιο πρότζεκτ Ænth.

 


Σας προωθούμε επίσης την ιστοσελίδα του ντοκιμαντέρ ANAPARASTASIS με θέμα τη ζωή και το έργο του συνθέτη Γιάννη Χρήστου. Η ομάδα παραγωγής του ντοκιμαντέρ απευθύνει έκκληση για οικονομική υποστήρξη (donations) ώστε να ολοκληρωθεί η παραγωγή του. λεπτομέρειες εδώ: http://anaparastasis.info/

 

πλησιέστερος σταθμός Μετρό: Αμπελόκηποι
Λεωφορεία: Α5, Β5 (στάση ΖΑΓΟΡΑ)

 

Σχετικές ειδήσεις
20 χρόνια Γέφυρες στο Μέγαρο Μουσικής
18.01.2017 17:21
Η Σειρά Γέφυρες, η σειρά συναυλιών του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, που ξεκίνησε το 1997, κλείνει φέτος τα 20 χρόνια της, μέσα στα οποία μας χάρισε μοναδικές συναυλίες από μοναδικούς καλλιτέχνες.
The Sound of Gallery στο metamatic:taf
08.11.2016 12:57
Το metamatic:taf ανακοινώνει το αναπάντεχο μουσικό project The Sound of Gallery, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει έως τις 23 Νοεμβρίου.
Πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στα φετινά Αισχύλεια
08.07.2016 14:43
Τα Αισχύλεια 2016 εντάσσουν και φέτος στο πρόγραμμα των εκδηλώσεών τους μία σειρά από ενδιαφέρουσες συναυλίες, με σπουδαίους καλλιτέχνες της τζαζ, του έντεχνου και του κλασικού.
Ο Steven Wilson live στο Θέατρο Badminton
21.04.2016 14:26
Ο Steven Wilson, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας ως solo καλλιτέχνης για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton!
Ο Διονύσης Σαββόπουλος live στο Φουγάρο
20.04.2016 17:01
Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου στις 10μμ, το Φουγάρο υποδέχεται στους υπαίθριους χώρους του για δύο βραδιές το Διονύση Σαββόπουλο σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και τη φωνή, ανοίγοντας δυναμικά για φέτος το συναυλιακό του κύκλο!