Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

1o Happy Shows Festival στο Holly Bar του Micraasia

1o Happy Shows Festival στο Holly Bar του Micraasia
 Το Happy Shows Festival είναι η ιδέα της εποχής μας, που έρχεται να ικανοποιήσει την δίψα της ψυχής του ανθρώπου, για ένα απλό χαμόγελο! Η

Τέχνη είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να νιώσουμε δυνατά συναισθήματα και να θεραπευτούμε μέσα από ένα Χαμόγελο. Η ανάγκη λοιπόν αυτή οδήγησε στην υλοποίηση του 1ου Athens Happy Shows Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 23 Ιουλίου 2011 στο Holly Bar του Micraasia.

 

Ποιοί κερδίζουν:

Το Festival είναι διαγωνιστικό και ο κόσμος ψηφίζει μέσω internet στην διεύθυνση του Festival που θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν την έναρξη του! (ο καθένας θα μπορεί να ψηφίζει μόνο μία φορά. Θα δοθούν 3 Βραβεία , για 3 Θεατρικά σχήματα ή μεμονωμένους καλλιτέχνες και 3 Μουσικά σχήματα ή μεμονωμένους καλλιτέχνες).

 

Πρόγραμμα φεστιβάλ:


Πέμπτη 7/7

Domenica

Το αγαπημένο μας συγκρότημα , γνωστοί από τη «Βουή του δρόμου», «Άχρηστα ρολόγια», «Λίγη ζωή ακόμα», ανοίγουν το Festival σε ένα ακουστικό πρόγραμμα με όλες τους τις επιτυχίες και γνωστές αγαπημένες διασκευές.
Έναρξη Festival (Opening)
9:30μ.μ.

 

Σάββατο 9/7


Η ομάδα Οίστρος παρουσιάζει το έργο “Η πινακοθήκη των ηλιθίων” στις 8μ.μ., (κείμενο. Νίκος Τσιφώρος,σκην. Γιάννης Μιχαλόπουλος, παίζουν. Χρήστος Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Μιχαλόπουλος & Μαργαρίτα Καστρινού)


Flybywire (Rapcore, New metal) στις 10μ.μ.

 

 

Κυριακή 10/7

Stand up comedy με την Ελισάβετ Μπούρα (κείμενο/σκην. Ελισάβετ Μπούρα) στις 8μ.μ.
Διονύσης Καλαφάτης (Rock, Έντεχνο) στις 9:30μ.μ.

 

Τρίτη 12/7

Νίκος Ρουμελιώτης (Rock, Έντεχνο) στις 9μ.μ.

 

Τετάρτη 13/7

Almad (Pop, Rock) στις 10μ.μ.

 

Πέμπτη 14/7

Βασίλης Λογοθέτης (Pop, Rock) στις 9μ.μ.
Η ομάδα X-act παρουσιάζει το έργο “Η πιο δυνατή” στις 10μ.μ., (κείμενο. Α.Στριντμπεργκ, μτφ. Ερρίκος Μπελιές, σκην. Γιώργος Χαρατζάς, παίζουν. Κορίνα Χρυσαϊδου, Ερμιόνη Δόβα)

 

Παρασκευή 15/7

Prestige band (70s-80s Disco- Funk- Pop Hits Non Stop Live) στις 9μ.μ.
No Brakes (Ελληνικό Rock) στις 11μ.μ.

 

Σάββατο 16/7

Γιώργος Χριστοδούλου (Έντεχνο, Pop) στις 10μ.μ.

 

Κυριακή 17/7

Stand up comedy με τη Χρύσα Κατσαρίνη (κείμενο/σκην. Χρύσα Κατσαρίνη) στις 9μ.μ.
Άτακτες Μελωδίες (Pop, Punk) στις 11μ.μ.

 

Τρίτη 19/7

Χρήστος Νινιός (Ελληνικό και Αγγλόφωνο Rock) στις 8μ.μ.
Dj Johnie Bee (Hip Hop) στις 10μ.μ.


Τετάρτη 20/7

Stand up comedy “Η πολύ μόρφωση φέρνει παραμόρφωση” με τους Πρίγκιπες της Δανιμαρκίας στις 8μ.μ., (σκην/κείμενο/παίζουν. Αλεξάνδρα Παγανή, Γιώργος Μακρής, Κέλλυ Καρακούλη.)
Τρίτη εποχή (Pop, Rock) στις 9:30μ.μ.

 

Πέμπτη 21/7

Η ομάδα Theatρείο παρουσιάζει το έργο “Στάχτη και Μπούρμπερη” στις 9μ.μ.,(κείμενο. Βάσια Αργέντη, σκην. Γιάννης Παπλωματάς , παίζουν. Γιάννης Παπλωματάς, Θεοδώρα Παπαϊωάννου , Γιώργος Δάσκαλος, Έλενα Παπακωστοπούλου, Θάνος Αστερίου, Βάσια Αργέντη)
Alex Stef (Minimal House) στις 11μ.μ.

 

Παρασκευή 22/7

Η ομάδα Μπουλούκι παρουσιάζει το έργο “Το δέντρο της ευτυχίας” στις 8μ.μ.,(σκην. Χρήστος Συρμακέζης, παίζουν. Νίκος Παναγιωτούνης, Όλγα Βακούφη, Δομινίκη Παπαστεργίου, Χρήστος Συρμακέζης)
DJ Zani Zak (Minimal House) στις 11:30μ.μ.

 

 

Σάββατο 23/7

Ιφιγένεια (ΝΑΜΑ) and The Love Cats (Έντεχνο, Rock) στις 10μ.μ.

 

Σχετικές ειδήσεις
Fougaro Jazz Festival #4 στο Ναύπλιο
07.09.2016 12:50
Το Φουγάρο διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Fougaro Jazz Festival και υποδέχεται το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου έξι ξεχωριστά σχήματα από την εγχώρια σκηνή!
5ο Πικ - Νικ Urban Festival
19.08.2016 11:01
Το πέμπτο ΠΙΚ-ΝΙΚ Urban Festival θα είναι τόσο φαν! Τον Αύγουστο του 2012, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης ένα φεστιβάλ που καλούσε κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να κάνουν πικ-νικ, να ακούσουν μουσική και να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές προβολές στο εσωτερικό ενός από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το ΠΙΚ-ΝΙΚ Urban Festival, έχει καθιερωθεί ως το πιο αγαπημένο ραντεβού της πόλης και φέτος, στην πέμπτη του χρονιά, θα είναι πιο φαν και δροσερό από ποτέ!
Resistance Festival 2016 στη Γεωπονική Σχολή
13.06.2016 13:00
Το Resistance Festival έρχεται για 9η συνεχόμενη χρονιά τον Ιούνη στην Αθήνα με ανανεωμένη αλλά συγχρόνως και αναλλοίωτη την πολιτική και πολιτιστική του ταυτότητα.
Το 3ο SCRATCH Festival έρχεται τον Ιούνιο στον Τεχνοχώρο CARTEL
17.05.2016 10:39
Για 3η συνεχόμενη χρονιά το SCRATCH Festival έρχεται στον Τεχνοχώρο Cartel. Μετά την επιτυχία του πρώτου 1ου και του 2ου Scratch Festival που ανέδειξαν νικητές την ομάδα «Μπλε Ιστορίες» και την ομάδα «Vagabond» αντίστοιχα ο Τεχνοχώρος CARTEL διοργανώνει τον Ιούνιο του 2016 το 3ο Scratch Festival, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της performance να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν την πρώτη 20λεπτη εκδοχή της έμπνευσής τους. Ο νικητής αναδεικνύεται από το κοινό και κερδίζει τη δυνατότητα να παρουσιάσει 12 ολοκληρωμένες παραστάσεις στον Τεχνοχώρο CARTEL τη νέα σεζόν.
The 5th Music Highway Festival στο Κύτταρο
23.03.2016 15:23
Το Music Highway Festival, το φεστιβάλ – θεσμός για την αγγλόφωνη μουσική σκηνή της χώρας, έρχεται για 5η φορά πάντα σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα των CReatures.