Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Monovine και Keyser Söze Live στο Six Dogs

Monovine και Keyser Söze Live στο Six Dogs
Δύο μπάντες που έχουν πολλά να μοιραστούν στη σκηνή , αλλά και κάτω από αυτήν μη νομίζετε, συναντιούνται στην σκηνή του six do.g.s για ένα

ξέφρενο live, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011.

 

Monovine

Οι Monovine είναι ένα, punk, dirty pop, grunge και όλα τα κλισέ, συγκρότημα από την Πάτρα και προορίζονται να αλλάξουν την πατριαρχική δομή της αγαπημένης μας κοινωνίας και να διδάξουν τον κόσμο και τους εαυτούς τους. O Stratos (φωνή/κιθάρα), ο Xeno (μπάσο), και ο Sotiris (ντραμς), με την καθοδήγηση του μεσσία αρουραίου, Rat Messiah, Son of Great Mother, μοιράζονται τη μουσική τους εκεί που ο κόσμος τους χρειάζεται περισσότερο: από festival και rock club/bar μέχρι δισκοπωλεία και σπιτικά πάρτυ .

 

Οι Monovine ακούγονται σαν Εμένα και Εσένα, ωμοί και πεινασμένοι, με στίχους που κινούνται μεταξύ αντίθετων καταστάσεων: αναζήτηση-απραξία, δημιουργία-αυτοκαταστροφή, άρνηση-αποδοχή. Το όνομά τους δεν κρύβει αυτό που αναζητάμε, είναι αυτό που θέλουν οι ίδιοι. Και ο δίσκος τους μόλις κυκλοφόρησε από την Inner Ear.

http://www.myspace.com/monovine

 

Keyser Söze

Οι Keyser Soze δημιουργήθηκαν τον Οκτώβριο του 2010 στην Αθήνα και αποτελούνται απο τους Stam - guitar, vocals (Flakes, Nalyssa Green, George Nikas & the Noise Figures), Veli - bass, backing vocals (Flakes, Lumiere Brother) και George - drums, backing vocals.

 

Με όνομα εμπνευσμένο απο τον θρυλικό χαρακτήρα του Verbal Kid στο Usual Suspects. Raw Rock \'n Roll συνθέσεις, βαριές κιθάρες, ογκώδες μπάσο , δυνατά τύμπανα και  ενέργεια  είναι τα βασικά συστατικά. Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορους συναυλιακούς χώρους της πόλης με μπάντες όπως zebra tracks, boy - felizol, velvoids, pan pan κλπ. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν το πρώτο τους e.p. Και όπως αναφέρει και ο Verbal: Keaton always said, \"I don\'t believe in God, but I\'m afraid of him. Well I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze\".

Σχετικές ειδήσεις
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Playground Theory & Lia Hide live στο Six Dogs
13.04.2016 11:50
Οι Playground Theory εμφανίζονται στο Six Dogs στην καλύτερη στιγμή τους, με το πρόσφατο άλμπουμ τους “Connect The Dots” να συζητιέται ιδιαιτέρως θετικά από το μουσικό τύπο και το μουσικόφιλο κοινό αλλά και τα τραγούδια “Little Things” , “Rain”, “All that could have been” και τη διασκευή τους στο ζακυνθινό «Φυλακίσια» (“Prison Song” ) να ακούγονται από το ραδιόφωνο.
​Sugahspank! & The Swing Shoes και Dirty Fuse live στο Six d.o.g.s
11.02.2016 15:25
Δύο σπουδαίες μπάντες της εγχώριας σκηνής, η Sugahspank! με τους The Swing Shoes και οι Dirty Fuse συναντιούνται στη σκηνή του Six d.o.g.s, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.
Ακύρωση - Δεν υπάρχει κράτος Madame με τους Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στο Faust
29.01.2016 14:36
Ο Παντελής Αμπαζής και ο Γεράσιμος Γεννατάς παρουσιάζουν στο Faust την παράσταση ντεμοντέρνου θεάτρου τραγουδιών με τίτλο Δεν υπάρχει κράτος Madame, με backing band την «Ανωτάτη Ζαμπετική».
Where rock meets pop!: OMNIAH & Jessica’s Theme Band live στο Τριανόν
19.01.2016 15:41
Δύο ετερόκλητες μπάντες, οι OMNIAH και οι Jessica’s Theme Band, συναντιούνται στην ίδια σκηνή στον κινηματογράφο Τριανόν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016.