Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Καλοκαιρινές βραδιές με Καραγκιόζη για μεγάλους και μικρούς

Καλοκαιρινές βραδιές με Καραγκιόζη για μεγάλους και μικρούς
Ο Καραγκιόζης , η Αγλαΐα, τα κολλητήρια και όλη η γνωστή παρέα, βάζουν τα καλοκαιρινά τους και αράζουν στην αυλή του «Ακαδήμεια»,

από την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011.


Ο Τάσος Κώνστας με το χάρτινο θίασο του θα διασκεδάζουν μεγάλους και μικρούς, με δυο βραδιές Καραγκιόζη την εβδομάδα, υπό το φως του μπερντέ και των αστεριών.

 

 

Κάθε Παρασκευή βράδυ τη σάτιρα και το καυστικό χιούμορ του Καραγκιόζη, θα μπορούν να απολαμβάνουν «μεγάλα παιδιά», πίνοντας το ποτό τους. Τις Κυριακές τα γέλια μοιράζονται απλόχερα σε μικρούς και μεγάλους, μέσα από παραδοσιακές κωμωδίες για όλη την οικογένεια.

Σχετικές ειδήσεις
ΦρέσκΩΣ: Ένα παραμύθι για μεγάλους στην Αθηναΐδα
17.01.2017 15:50
Η παράσταση "Φρέσκως" της Λίλλιαν Μαδένα παρουσιάζεται για δύο παραστάσεις στην Αθηναΐδα.
«η ριμάδα η ζωή», από τον Μανώλη Μαυροματάκη στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου
15.07.2016 11:22
Στις 29 & 30 Ιουλίου, ο χαρισματικός ηθοποιός Μανώλης Μαυροματάκης, μετά την όμορφη σκηνική του πρόταση για μικρούς και μεγάλους πάνω στην «Καταστρούπολη» του Φίλιπ Ρίντλεϊ (2014), επανέρχεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη για να παρουσιάσει έναν ιδιαίτερο μονόλογο, τον οποίο ερμηνεύει ο ίδιος, στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Στην παράσταση «η ριμάδα η ζωή», το πρωτότυπο κείμενο, τη μείξη καθώς και τη μετάφραση λοιπών κειμένων έχει αναλάβει ο Γιώργος Κοροπούλης, ενώ τη μουσική που θα εκτελείται ζωντανά, υπογράφει ο Τάσος Ρωσόπουλος.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded): παράταση παραστάσεων στο Βρυσάκι
01.07.2016 10:45
Μέχρι τις 27 Ιουλίου, η Μπερνάρντα Άλμπα θα υποδέχεται το κοινό στο σπίτι της: η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επέστρεψε ανανεωμένη στο Βρυσάκι, Χώρο Τέχνης & Δράσης και –λόγως επιτυχίας- συνεχίζει και τον Ιούλιο: κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη.
Ειδικά καλοκαιρινά πακέτα προσφορών από το Εθνικό Θέατρο!
29.06.2016 12:43
Σας ενημερώνουμε για τις καλοκαιρινές παραγωγές και τα ειδικά πακέτα προσφορών του Εθνικού Θεάτρου!
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded) ξανά στο Βρυσάκι
20.05.2016 10:46
Η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επιστρέφει τον Ιούνιο στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα θα ανοίξει την πόρτα του για τον Ιούνιο, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη.