Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ορέστης Ντάντος στο Κ44

Ο Ορέστης Ντάντος στο Κ44
Ο Ορέστης Ντάντος ερμηνεύει τραγούδια από το πρώτο του album και για πρώτη φορά κομμάτια από την καινούργια του δουλειά με τίτλο «Τελευταία Ανατολή», 

την Τρίτη 31 Μαΐου στον φιλόξενο χώρο του Κ44. Οι φίλοι του Ορέστη θα μπορέσουν να απολαύσουν ζωντανά για πρώτη φορά κάποια από τα καινούργια τραγούδια του ταλαντούχου τραγουδιστή, συνθέτη και μουσικού από το καινούργιο album με τίτλο «Τελευταία Ανατολή» που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Παράλληλα θα τραγουδήσουμε μαζί και τα τραγούδια που αγαπήσαμε από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Είναι Κι Άλλοι Σαν Κι Εμάς».

 

Ο Ορέστης Ντάντος έγινε γρήγορα γνωστός πριν τρία χρόνια με το τραγούδι «Θα Πάω Όταν Γουστάρω», που ξεκίνησε να παίζεται στο ραδιόφωνο πριν ακόμα πάρει την τελική του μορφή, μέσα από ένα demo που είχε φτάσει σε ραδιοφωνικούς παραγωγούς.


To «Είναι κι άλλοι σαν κι εμάς» -με τον Γιώργο Ανδρέου να κρατάει τα ηνία της παραγωγής- είναι το πρώτο προσωπικό album του και κυκλοφορεί από την Ακτή live‘n’studio.

 

Μαζί του οι μουσικοί:

Βαγγέλης Καλαμάρας (Drums) - Γιώργος Καρδιανός (Ηλ. Κιθάρα) – Άγγελος Αϊβάζης (Κιθάρα) - Λεωνίδας Πετρόπουλος (Μπάσο)

Ηχοληψία: Ηλίας Τρίντης

Σχετικές ειδήσεις
Η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης στο Ίδρυμα Άγγελος και Λητώ Κατακουζηνού
15.02.2017 15:50
To Ίδρυμα Άγγελος και Λητώ Κατακουζηνού και η Μικρή Άρκτος μας προσκαλούν σε δύο μοναδικές μουσικές παραστάσεις unplugged της Κυβέλης Καστοριάδη και του Ορέστη Καλαμπαλίκη.
Ο Ορέστης Ντάντος live στο Club του Σταυρού του Νότου
12.12.2016 12:23
Ο Ορέστης Ντάντος, έχοντας στα σκαριά έναν καινούριο και πολλά υποσχόμενο δίσκο, επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου και μας καλεί σε τρεις μοναδικές γιορτινές εμφανίσεις, την Τετάρτη 21 και 28 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου.
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.