Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ορέστης Ντάντος στο Κ44

Ο Ορέστης Ντάντος στο Κ44
Ο Ορέστης Ντάντος ερμηνεύει τραγούδια από το πρώτο του album και για πρώτη φορά κομμάτια από την καινούργια του δουλειά με τίτλο «Τελευταία Ανατολή», 

την Τρίτη 31 Μαΐου στον φιλόξενο χώρο του Κ44. Οι φίλοι του Ορέστη θα μπορέσουν να απολαύσουν ζωντανά για πρώτη φορά κάποια από τα καινούργια τραγούδια του ταλαντούχου τραγουδιστή, συνθέτη και μουσικού από το καινούργιο album με τίτλο «Τελευταία Ανατολή» που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Παράλληλα θα τραγουδήσουμε μαζί και τα τραγούδια που αγαπήσαμε από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Είναι Κι Άλλοι Σαν Κι Εμάς».

 

Ο Ορέστης Ντάντος έγινε γρήγορα γνωστός πριν τρία χρόνια με το τραγούδι «Θα Πάω Όταν Γουστάρω», που ξεκίνησε να παίζεται στο ραδιόφωνο πριν ακόμα πάρει την τελική του μορφή, μέσα από ένα demo που είχε φτάσει σε ραδιοφωνικούς παραγωγούς.


To «Είναι κι άλλοι σαν κι εμάς» -με τον Γιώργο Ανδρέου να κρατάει τα ηνία της παραγωγής- είναι το πρώτο προσωπικό album του και κυκλοφορεί από την Ακτή live‘n’studio.

 

Μαζί του οι μουσικοί:

Βαγγέλης Καλαμάρας (Drums) - Γιώργος Καρδιανός (Ηλ. Κιθάρα) – Άγγελος Αϊβάζης (Κιθάρα) - Λεωνίδας Πετρόπουλος (Μπάσο)

Ηχοληψία: Ηλίας Τρίντης

Σχετικές ειδήσεις
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.
Ο Ορέστης Ντάντος στο Club του Σταυρού του Νότου
18.01.2016 15:37
Μετά την κυκλοφορία του τρίτου του δίσκου «Θα το ‘κανα ξανά» και τη θερμή υποδοχή του πρώτου single «Ανοιχτά» από κοινό και ραδιόφωνα, ο Ορέστης Ντάντος επιστρέφει μετά από χρόνια στον Σταυρό του Νότου.
Ο Γιάννης Αγγελάκας και η καινούρια του μπάντα live στο Piraeus 117 Academy
05.01.2016 12:18
Ο Γιάννης Αγγελάκας με την καινούργια του μπάντα θα εμφανιστεί στη σκηνή του Piraeus 117 Academy για δύο μοναδικές συναυλίες στις 26 και 27 Φεβρουαρίου, με τραγούδια από όλες τις φάσεις της μέχρι τώρα διαδρομής του αλλά και με νέο υλικό.