Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

1o Innovart Festival στο An Club

1o Innovart Festival στο An Club
Η Rocksound Productions, πιστή στο συναυλιακό ραντεβού της παρουσιάζει ένα καινούριο festival στα πλαίσια της προώθησης νέων underground συγκροτημάτων

στο νεανικό κοινό.

Για το καλωσόρισμα το Σάββατο 28 Μαΐου στο ιστορικό AN Club, στα πλαίσια του πρώτου Innovart Festival θα εμφανιστούν πέντε γνωστές νεανικές μπάντες που έχουν πλέον εδραιωθεί στην Αθηναϊκή μουσική σκηνή μετά από πολλές live εμφανίσεις...

 

Πιο συγκεκριμένα στην σκηνή του AN Club θα εμφανιστούν οι:

Mpliax 166 / United Highlights / Scream For Friday / My Own Sacrament / DBO

 

 

P.S Στο δίπλα καφέ κλεφτές ματιές στον τελικο του Champions League σε γιγαντοοθόνη!

Σχετικές ειδήσεις
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
Godsleep, The Miskeys και Stoned Spirit live στο An Club
29.08.2016 11:58
Οι Godsleep έναν χρόνο μετά από το release live για την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία επιστρέφουν στο An Club, αυτή την φορά στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας τους όπου θα σημαίνει και το κλείσιμο του κύκλου της προώθησης του “Thousand Sons of Sleep”, για να μπουν στο studio για τη ηχογράφηση του επόμενου δίσκου, δείγμα του οποίου θα ακούσετε στο live.
Egypt live @ An Club
12.04.2016 14:00
Οι Evacuate prods & Events, An club & Eclipse Productions παρουσιάζουν live τους EGYPT στις 6 Μαΐου 2016. Special act: GREEN YETI.