Η kazandb παρουσιάζει τους Αέρα Πατέρα και τον Μπάμπη Μπατμανίδη στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή

29 Μαΐου 2011.

Οι ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ πιστοί στις αρχές τους και γλαφυροί στις περιγραφές τους αναφέρουν

Η πραγματικότητα δεν υπάρχει και
Για να μην τρελαθείς μείνε τρελός

Καλούν όλες τις αδέσποτες ψυχές αυτής της πόλης σε μία fluxus υπερβατική συναυλία, που θα δοθεί στο μέγαρο μουσικής του ΜΥΛΟΥ, την αποφράδα ημέρα της 29ης Μαΐου και ώρα 22.30. Η συναυλία αυτή αποτελεί την τελετή λήξης της ερευνητικής εικαστικής έκθεσης από 40 και πάνω καλλιτέχνες απ όλη την Ελλάδα που διοργανώνεται στο Βαφοπούλειο Ίδρυμα με τον τίτλο:

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΧΝΗ;

Τα μουσικά μέρη που θα παρουσιαστούν ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια της rock, xi-jazz, valse, swing, ska-punk, λαϊκής, δημοτικής, funk και experimental ηλεκτρονικής μουσικής. Ο στοίχος είναι ελληνικός σουρεαλιστικός με στοιχεία άλλων λιγότερων γνωστών ελληνικών γλωσσών (αραβικά, εγγλέζικα, «σουαχείλη» κλπ ).

Παίζουν (κατά δήλωσή τους) οι μουσικοί :

Μπασίστας μεγάλων αποστάσεων Σπύρος Σαραντόπουλος, ηλ.Κιθάρα
Νταβατζής Γιώργος, ηλ.κιθάρα
Birdy Παναγιώτης Μούρτζης, μπάσσο
Γεωτρύπανος Γιώργος Τηλιγάδης, drums
Χειμώνας Μαρίνος, τρομπόνι
Πρέσσας Νίκος, βιολί
Didi Fadul, φωνή
Τζίμης Ευθυμίου, φωνή

Χορεύει η Ιωάννα Νίνου (belly dance / freestyle)

Τη συναυλία πλαισιώνουν μια επιλογή από επιμορφωτικά video που έχουν ετοιμαστεί ειδικά για το club του Μύλου, την Κυριακή 29 Μαΐου, ενώ τον κόσμο θα υποδέχεται από νωρίς φιλαρμονική ορχήστρα, οικονομολόγοι που σκίζουν τα πτυχία τους και άλλες εκπλήξεις …

Μαζί τους συμπράττει η DIVA του youtube ΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑ σε βιτριολικές αναπαραστάσεις σκυλάδικης έκστασης.

Τη συναυλία προλογίζει ο Μπάμπης ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ μία πραγματικά άθλια μπουζουκομπανία με στοίχους και ρυθμούς που θα μείνουν αξέχαστοι.

Οι ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ είναι η μεγαλύτερη rock μπάντα του πλανήτη σε αριθμό προσώπων , (25 άτομα ανά sec ) έχει 7 δισκογραφικές παραγωγές (τελευταία Οκτώβρης 2010 -cd «ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ» ). Είναι σε διαρκή λειτουργία από τις 21 Ιουλίου 1989. Περισσότερα στο myspace/aerapatera
http://www.myspace.com/141764030