Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Φώτης Σιμάτος - Bésame, mucho: παρουσίαση στον Ιανό

Φώτης Σιμάτος - Bésame, mucho: παρουσίαση στον Ιανό

Το βιβλιοπωλείο Ιανός και οι εκδόσεις Τετράγωνο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Φώτη Σιμάτου, με τίτλο «Bésame, mucho»

την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 στις 8.30 το βράδυ.

 

Θα μιλήσουν:
 

Πέτρος Ευθυμίου, βουλευτής, πρώην υπουργός
Κώστας Σκηνιώτης, ποιητής , μέλος Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
Βίκυ Τσιανίκα, δημοσιογράφος, συντονίστρια της συζήτησης.
 

Διαβάζουν οι ηθοποιοί Ηλίας Λογοθέτης και Μαρία Ζαχαρή.
 

Ερμηνεύει η τραγουδίστρια Έλενα Αναγιωτού.

 

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με αφηγηματική μαεστρία, εξαιρετική σκιαγράφηση χαρακτήρων, εναλλαγή ρόλων, τόπων, χρόνων, λεπτομέρειες ναυτοσύνης και πολιτικές σκέψεις.


Με αεροπλάνα και βαπόρια… ένα ερωτικό ταξίδι σε Λατινική Αμερική, Ευρώπη και Ελλάδα, γεμάτο φυγή, νοσταλγία και συνειδησιακά φαντάσματα.


«… Bésame, bésame mucho, como si fuera asta noche la ultima vez…» Δεν άντεξα. «Όχι», της είπα. «Δε θέλω να ΄ναι αυτή η τελευταία φορά που θα σε φιλήσω. Θέλω ν΄ακούω μονάχα απ΄τα χείλη σου το Bésame, bésame mucho… Με πληγώνει αυτό το καταραμένο το la ultima vez… Δε θέλω να ΄ναι αυτή η τελευταία μας φορά...».

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Κέλλυς Μαλαμάτου στο Βιβλιοπωλείο Booktique
17.01.2017 10:16
Οι Εκδόσεις Gema σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Κέλλυς Μαλαμάτου, Όταν ένα δεινοσαυράκι συνάντησε ένα κρεμμυδάκι το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στο Βιβλιοπωλείο Booktique.
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τάκη Θεοδωρόπουλου στον Ιανό
22.11.2016 10:29
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τάκη Θεοδωρόπουλου Στη χώρα του περίπου. Περίπου σύγχρονη, περίπου ευρωπαϊκή, περίπου πλούσια την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016, στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Ο Πάνος Τσίρος στον Ιανό
21.11.2016 09:59
Ο Ιανός και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στην παρουσίαση των διηγημάτων του Πάνου Τσίρου «Φέρτε μου το κεφάλι της Μαρίας Κένσορα» Τρίτη 22 Νοεμβρίου στον Ιανό.
Η αφιέρωση του Αντώνη Γκόλτσου στον Ιανό
03.10.2016 10:10
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Αντώνη Γκόλτσου Η Αφιέρωση την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην Θεσσαλονίκη.
Η Τέσυ Μπάιλα στον Ιανό
27.05.2016 09:46
Το Βιβλιοπωλείο Ιανός και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Τέσυς Μπάιλα, Άγριες Θάλασσες, στον χώρο του café την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.