Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Πεδίον Ολισθηρόν από το Χοροθέατρο Δαγίπολη στο θέατρο ΠΚ

Πεδίον Ολισθηρόν από το Χοροθέατρο Δαγίπολη στο θέατρο ΠΚ
Το χοροθέατρο Δαγίπολη παρουσιάζει στο θέατρο ΠΚ την παράσταση «Πεδίον Ολισθηρόν» για δύο ημέρες στις

27 και 28 Μαΐου 2011.

Η διαρκής πάλη μέσα από τις καθημερινές συγκρούσεις με τον ίδιο μας τον εαυτό.


Η αλληλεπίδραση μας με το κοινωνικό περιβάλλον καθώς αυτή μας  οδηγεί σε ολισθηρά ,σκοτεινά αλλά και ανεξιχνίαστα μονοπάτια της ψυχής και του νου. 


Αναζήτηση, προσπάθεια, ματαιώσεις, απώλειες. Το διαρκές  αέναο ταξίδι διεκδίκησης του κέντρου μας. Ένα συγκρουσιακό παιχνίδι  που επιβάλει στον θεατή να βγει απ’ την βολική θέση του παθητικού παρατηρητή και να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές του. 


Σκηνοθεσία: Αντώνης Ρέλλας, Χορογραφία: Γιώργος Χρηστάκης, Κοστούμια: Τέλης Καρανάνος, Μουσική: Κώστας Λειβαδάς, Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης, Β.Σκηνοθέτη: Άννα Γκούντρα, A.V. Installation: Tony.D, Φωτογραφιες: Νίκος Κατσαρός, Διερμηνεία Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας : Σοφια Ρομπόλη

Κείμενα – απόδοση: Ανδρέας Κουζέλης

Ερμηνεύουν: Χρήστος Κυπριώτης, Μαρία Πολύζου, Χριστίνα Τούμπα, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Αναστάσης Κολοβός, Βιβή Ρωμανά, Δημήτρης Μυλωνάς, Αριστέα Στεφανιδάκη, Στέλλα Φωτιάδη,Βασιλική Στρινγκάρη, Σοφία Λιάπη και Γιώργος Χρηστάκης.

Παραγωγή:  Χοροθέατρο Δαγίπολη

Το θέατρο είναι προσβάσιμο για ανθρώπους με αναπηρία


Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.
 
http://www.facebook.com/group.php?gid=91637266836

Σχετικές ειδήσεις
Οι παραστάσεις της Ομάδας Νάμα στο Σύγχρονο Θέατρο
28.09.2016 12:33
Η Ομάδα Νάμα στο πλαίσιο της συνεργασίας του θεάτρου Επί Κολωνώ με το Σύγχρονο Θέατρο, παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θέατρο, δύο δικές της παραγωγές.
Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας στο Βασιλικό Θέατρο
21.06.2016 12:54
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το έργο του Δημητρίου Κορομηλά «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας» στο Βασιλικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, από την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016.
Far Away από το Θέατρο Πλαστελίνης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
14.06.2016 11:30
Το Θέατρο Πλαστελίνης παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, την παράσταση Far Away.
Ακύρωση - Οι Πέρσες του Αισχύλου από το ΘΕ.ΑΜ.Α. στο Θέατρο Βράχων
13.06.2016 14:46
Το ΘΕ.ΑΜ.Α. (Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία), το μοναδικό επαγγελματικό θέατρο στην Ελλάδα που αποτελείται από ηθοποιούς με αναπηρία στην κύρια σύνθεσή του παρουσιάζει στο Θέατρο Βράχων το έργο του Αισχύλου, Πέρσες. - Η παράσταση ακυρώνεται
Το
18.05.2016 12:20
Η Φένια Αποστόλου συνεχίζει την καλλιτεχνική πορεία της στο εξωτερικό με την ομάδα της Χοροθέατρο Λυδία Λίθος και το «OTHER SIDE» του Dejan Dukovski που θα παρουσιαστεί στις 26 Μαΐου 2016 στο πλαίσιο του TACT International Theatre Festival στο Teatro Stabile Sloveno στην Τεργέστη της Ιταλίας.