Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

ThreeDom live στο Club του Σταυρού του Νότου

ThreeDom live στο Club του Σταυρού του Νότου
Ο Σταυρος του Νότου Club παρουσιάζει τους ΤhreeDom, ένα νέο μουσικό σχήμα δημιουργίας του Μάνου Λυδάκη με τoυς Απόστολο Καλτσά στο μπάσο

και Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη στα drums, την Τετάρτη 25 Μαΐου και ώρα 23:00.


Το live θα ανοίξουν οι “WayOut” the Band, ένα νεοφερμένο alternative rock & indie μουσικό σχήμα ενώ  οι εκπλήξεις από τους guests θα είναι πολλές!


Guests:


Υπόγεια Ρεύματα, Tolis Fasois, Ηλιάννα Τσαπατσάρη και ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου.


Τhreedom
ή αλλιώς 3Dom, σημαίνει 3 αρμονικά δεμένοι μουσικοί εν δράση. Θα μπορούσαν να είναι οι 3 καλύτεροι φίλοι σου πάνω σε μια σκηνή μεταδίδοντας σου τα πιο ποιοτικά μουσικά vibes...ή ακόμα καλύτερα, 3 πολύ γοητευτικοί άνδρες που απλά περνάνε καλά παίζοντας μουσική και απαιτούν από εσένα να νιώσεις το ίδιο.

 

Αυτά λίγο πολύ συνδυάζονται γιατί οι 3Dom, είναι 3 επαγγελματίες μουσικοί με γερά βιογραφικά στη πλάτη τους που αποφάσισαν να ενωθούν με στόχο τη δημιουργία μιας μπάντας που πάντα θα παίζει τα αγαπημένα σου ελληνικά και ξένα alternative rock κομμάτια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα λείπουν μινιμαλιστικοί πειραματισμοί και η παρουσία νέου υλικού.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Λάργκο στο Σταυρό του Νότου Club
14.12.2016 16:24
Οι ΛΑΡΓΚΟ έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο παραστάσεις, την Πέμπτη 22 & 29 Δεκεμβρίου. Θα μας παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ΛΑΡΓΚΟ καθώς και τραγούδια που τους έχουν προσανατολίσει μουσικά.
Ο Ορέστης Ντάντος live στο Club του Σταυρού του Νότου
12.12.2016 12:23
Ο Ορέστης Ντάντος, έχοντας στα σκαριά έναν καινούριο και πολλά υποσχόμενο δίσκο, επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου και μας καλεί σε τρεις μοναδικές γιορτινές εμφανίσεις, την Τετάρτη 21 και 28 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου.
Τα live του Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου
16.11.2016 10:07
Με Παπακωνσταντίνου, Θηβαίο, Πασχαλίδη - και όχι μόνο - συνεχίζονται τα live του Σταυρού του Νότου μέχρι τέλος Νοεμβρίου, ενώ το Δεκέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Μουζουράκη - Γραμμένο μαζί επί σκηνής, αλλά και την εξαιρετική Μαρία Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού.
Αλέξανδρος Μίχος, Αλεξάνδρα Κόνιακ και Παρασκευάς Θεοδωράκης στην έναρξη του Σταυρού του Νότου
12.09.2016 17:18
Ο Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης αναλαμβάνουν φέτος να γεμίσουν μουσικά τα Σάββατα του Σταυρού του Νότου Club και μας καλωσορίζουν στη νέα μουσική σεζόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.
Ο Απόστολος Ρίζος live στο Club του Σταυρού του Νότου
24.03.2016 14:27
Ο Απόστολος Ρίζος στο Club του Σταυρού του Νότου - από το Σάββατο 2 Απριλίου και για τρεις παραστάσεις (2, 9 & 16 Απριλίου).